Розглянуто оскарження бану Одег галицький/ для керівника проекту Сергія Коваленко

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дмитро Мамонов

Новий гравець
Реєстрування
11 Бер 2023
Дописи
5
Реакції
1
Бали
6
  1. Нікнейм адміністратора:Одег Галицький
  2. Особистий нікнейм:Дима Мамонов
  3. Суть скарги:анміністратор заблокував акаунт , і сказав що йому в особисті повідомлення надали докази, і не може їх надати, він обманув що йому надали щось, Прошу зменшення блокування, я не знав хто це такий , я хотів також створювати клан із за чего і поставив, якщо подивитися моб активність у грі у мене відіграно дуже мало часу, що доказує то що я реально не знав, у гравців я брав но якогось часу, а деякі подарунки робили, то ж у чому діло? то що я поставив лінк <Л ВАЛХАЛЛА> я вибачаюсь за це і я прибрав цей лінк, тому прощу зменшити покарення, зараз покажу докази що то повернення коштів. то що реально з поверненням. то що ви тепер відреагуєте олег? також то що до першої жалоби осьо ящо написав мені Гравець з ніком
  4. ПАЛЬМА ХЕЛЛ (шантажує)
Олег галицький то ви мабуть підкупний админістратор.
потребую зменження покарання
  1. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    IMG_7280.png
    IMG_7282.jpeg
    IMG_7281.jpeg
  2. Дата походження:11.10.2024

IMG_7285.jpeg

Вкладення

• IMG_7280.png
    IMG_7280.png
    287.8 Кб · Перегляди: 94
  • IMG_7284.jpeg
    IMG_7284.jpeg
    367.2 Кб · Перегляди: 111
Останнє редагування:

Сергій Коваленко

екс-Керівник UKRAINE GTA
Реєстрування
23 Січ 2023
Дописи
4,722
Реакції
5,577
Бали
257
Вітаю!
Ознайомившись зі скаргою та доказами наданими головною адміністрацією, можу ствердити наступне:
З вами було проведено розмову Головною адміністрацією, щодо обману гравців використовуючи нікнейм / префікс тощо.
Ви змінили його і надалі розмовляли з гравцями від імені лідера Вальхали і далі змінили вже нік на той що у вас зараз є.
Згодом було помічено, як ви у діскорді 02 серверу комунікували з встановленим префіксом як у лідера Вальхали, тим самим вводили в оману інших гравців.

Тому покарання видано вірно.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі