Розглянуто оскарження бану

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Саня Борман

Кошовий отаман
Реєстрування
14 Лип 2024
Дописи
24
Реакції
51
Бали
16
1.Мій особистий нікнейм: Саня Борман
2.Суть оскарження: Мене закувала людина в стяжки та не хотіла відпускати без рп відігровки докази можу предоставити в лс
та я перезайшов в гру мене відкинуло в кпз я викликав адміністраторів щоб спитати чи можуть мене вони відпустити я скину відео фіксацію того що мене закували без причини без рп відігровки вони сказали що так неможливо щоб я заливав жб на форум я сказав що я не встигаю на битву контейнерів випустіть я вам вже скидаю відео фіксацію порушення вони говорять що так неможливо я почав дуже сильно просити бо я почав злитись на те що мене чувак просто закував в стяжки і я просто так сижу в кпз дуже сильно почав злитись на те і на емиоціях не правильно висловився та сказав що як можна грати в цю *********************ню якщо тут ніза що можуть запакувати в стяжки та щоб ти ніза що сидів я дуже сильно вибачаюсь за сказанне так як це було на емоціях більше такого не повториться Ukraine Gta самий найкращий проект який зробленний в україні я дуже хочу грати надалі в нього просто дуже сильно рознервувався та сказав це на емоціях ще раз дуже сильно вибачаюсь дуже сильно прошу розблокувати акаунт далі буду язик тримати за зубами та більше такого не повториться я признаю свою провинну та більше такого не повториться прошу розбанити акаунт
3.Фото доказ бану:

Вкладення

• Ukrainegta Screenshot 2024.09.09 - 22.24.53.18.png
    Ukrainegta Screenshot 2024.09.09 - 22.24.53.18.png
    2.5 Mб · Перегляди: 80

Андрій Темницький

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
26 Гру 2023
Дописи
964
Реакції
448
Бали
123
Вітаю, шановний гравець!
Оскаржено до 14 днів бану
Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі