Розглянуто оскарження бану

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Мартіні Такт

Шановний гравець
Реєстрування
23 Лис 2024
Дописи
11
Реакції
37
Бали
16
1.особистий нікнейм: Мартіні Такт
2.Суть Оскарження: Я гравець 01 серверу під ніком Мартіні Такт дуже сильно вибачаюсь за скоєне собою в мене були проблеми в власному житті в мене все йшло на перекосяк і я був дуже сильно на емоціях та почав робити те що навіть не хотів мене всі мої друзі вмовляли не робити нічого але я дурний був що не слухав їх так як думав що через ці проблеми які є у мене в власному житті я більше не зможу грати в цю гру хотя дуже хотілось і хочеться надалі проводити час в цій грі з своїми друзями під впливом емоцій я почав робити дуже не хороші справи а саме зайшов на 03 та 04 сервер і обізвав маму адміністрації за це дуже стидно і я готовий щиро вибачитись перед цією адміністрацією в голосову чаті в соціальній мережі діскорд або телеграм саме головне образи в сторону батьків я взагалі не воспринімаю незнаю що зі мною сталось що я почав таке робити мені тоді не хотілось нічого через ті ж самі проблеми в житті і я був на сильних емоціях образи в сторону рідні я взагалі засуджую та не одобряю та запевняю вас що більше такого не повториться прошу вибачити мене та можу попросити лічно вибачення в тієї адміністрацію до якої говорив ці слова прошу вас вибачте мене та розбаньте серійний номер лаунчер я надалі хочу грати в цю прекрасну гру зі своїми прекрасними друзями яких найшов в цій грі будь ласка віднесіться до мене з розумінням я ще раз щиро прошу вибачення
Прошу вас зніміть бан по серійному номеру хочу надалі грати і зробити все як було раніше віднесіться до цього з розуміням! Дякую

Валерія Савченко

❤️
Активний гравець
Реєстрування
28 Лют 2024
Дописи
4,030
Реакції
2,699
Бали
253
Вітаю.

Ви не забанені по серійному номеру.
Активне блокування на 31 день ви отримали від адміністратора за образу адміністрації, яке є активним з 2024-12-15.

Відбувайте своє покарання.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі