Відмовлено оскарження бану)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Сатоши Епштейн

Шановний гравець
Реєстрування
14 Чер 2025
Дописи
20
Реакції
39
Бали
18
1. Ваш нікнейм: Сатоши Епштейн
2. Нікнейм адміністратора: Артем Клементе
3. Суть скарги:
Оскарження покарання
Доброго дня, шановна адміністраціє.
Хочу оскаржити видане мені покарання за завуальовану згадку рідних/родичів. Я усвідомлюю своє порушення та погоджуюся з тим, що моя відповідь була неправильною, і не знімаю з себе відповідальності.
Проте прошу врахувати, що ситуація відбувалася під час явної провокації з боку інших гравців. По моєму автомобілю почали стріляти, а також намагалися викинути мене з нього, що викликало емоційну реакцію з мого боку. На жаль, у цей момент я не стримався і відповів некоректно.
Я визнаю свою помилку, зробив для себе висновки та гарантую, що надалі подібне більше не повториться, навіть у разі провокацій.
У зв’язку з вищезазначеним, прошу адміністрацію розглянути можливість пом’якшення покарання або зменшення стрку бану, з урахуванням провокації та мого визнання провини.
Дякую за увагу та витрачений час.
(до адміністратора ніяких притензій немаю)
4. Доказ отриманого покарання жми
bandicam 2026-02-06 21-28-16-496.jpg

5. Дата порушення:2-06-2026

Останнє редагування модератором:

Millersha

Шановний гравець
Реєстрування
25 Січ 2026
Дописи
9
Реакції
40
Бали
13
Можу надати повний відео доказ на якому провокації не було, а як було зазначено «стрілянина по авто» то це почалося після «завуальована згадка рідних»

Millersha

Шановний гравець
Реєстрування
25 Січ 2026
Дописи
9
Реакції
40
Бали
13
Ще хочу додати що вже були оскарження саме на тему образа рідний де Моана Рейнер оглядала скаргу там де він писав «мені дуже соромно за скоєне»
«більш такого не робитиму»
Де Моана сказала «в майбутньому ви несете відповідальність за свої слова»

Вкладення

• IMG_5451.jpeg
    IMG_5451.jpeg
    352.4 Кб · Перегляди: 32
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі