Відмовлено оскарження бану

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Максим Тінь

Новий гравець
Реєстрування
14 Кві 2026
Дописи
4
Реакції
0
Бали
1
1. Ваш нікнейм:Макс Тінь
2. Нікнейм адміністратора:Коді Флоренс
3. Суть скарги:
Я уважно ознайомився з причиною блокування та розумію, що ситуація була розцінена як обхід покарання, що є порушенням правил проєкту.

Хочу дати розгорнуте пояснення: я лише сьогодні почав грати на сервері за рекомендацією знайомого. При цьому доступ до ноутбука, з якого здійснювався вхід, мав не лише я — ним також користувалась інша людина. Я не проконтролював це належним чином, через що могла виникнути ситуація, яка виглядає як обхід блокування.

Мій знайомий раніше грав, але на даний момент він вже не користується цим пристроєм і не має відношення до моєї гри. З мого боку не було наміру навмисно обходити покарання або порушувати правила сервера.

Я повністю усвідомлюю, що відповідальність лежить на мені, оскільки це мій пристрій. Зробив висновки та вже обмежив доступ сторонніх осіб до ноутбука, щоб подібного більше не повторилось.

Я поважаю правила сервера та роботу адміністрації, і надалі буду максимально уважно їх дотримуватись.

Враховуючи, що ситуація виникла через недогляд, а не навмисний обхід блокування, прошу розглянути можливість зняти покарання буду дуже вдячний за розуміння зі сторони адміністрації) (також можу надати свій IP адрес для перевірки)

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
1776118380334.png

5. Дата порушення:13.04.2026

Святогор Подільський

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
31 Січ 2025
Дописи
1,159
Реакції
698
Бали
198
Вітаю,
Переглянувши Вашу скаргу, виношу вердикт:
Вкажіть коректний нікнейм.

|ВІДМОВЛЕНО|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі