Відмовлено оскарження бану

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

костя фуфлик

Новий гравець
Реєстрування
22 Тра 2026
Дописи
4
Реакції
0
Бали
4
1. Ваш нікнейм:Костя Фуфлик
2. Нікнейм адміністратора:Адам Квенти
3. Суть скарги:
Добрий день, шановна адміністрація.
Хочу подати апеляцію щодо мого блокування за порушення правил «образа гравця». Я повністю визнаю свою провину та розумію, що моя поведінка була неправильною й недоречною. На момент ситуації я діяв на емоціях та дозволив собі висловлювання, які не мали звучати в бік гравця .
Після отримання покарання я переосмислив свої дії та зрозумів, що подібна поведінка лише погіршує атмосферу в спільноті та створює зайвий конфлікт. Я щиро перепрошую перед адміністрацією, командою проєкту та гравцями, яких могли зачепити мої слова.
Я дійсно ціную цей проєкт, проводив тут багато часу та хочу надалі залишатися частиною спільноти. За час блокування я зробив висновки й готовий надалі поводитися адекватно, дотримуватись усіх правил та не допускати подібних ситуацій у майбутньому. Зі свого боку обіцяю більше не піддаватись емоціям та вирішувати будь-які питання спокійно й без конфліктів.
Прошу вас дати мені ще один шанс та розглянути можливість скорочення покарання або зняття блокування.Також скоро вийде 4.0 та я дуже хочу пограти
Дякую за увагу та сподіваюсь на ваше розуміння.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):

Вкладення

• 5872958278378131137.jpg
    5872958278378131137.jpg
    376.8 Кб · Перегляди: 22

Даніл Волошин

КА | Північна Україна
Куратор Адміністрації
Реєстрування
1 Гру 2023
Дописи
335
Реакції
171
Бали
103
Вітаю!

В оскарженні вам відмовлено! Покарання видано вірно!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі