Розглянуто оскарження бану

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
29 Бер 2026
Дописи
47
Реакції
25
Бали
21
1. Ваш нікнейм: Влад Львівський

2. Нікнейм адміністратора: Олександр Бенз

3. Суть скарги: Оскарження блокування за багоюз тейзера Доброго дня, шановна адміністраціє. Звертаюся до вас з проханням переглянути моє блокування за багоюз тейзера під час інкасації. Я повністю визнаю свою провину та не намагаюся виправдати свої дії. На той момент я вчинив необдумано і зараз розумію, що це було порушенням правил сервера. Мені щиро шкода, що через мої дії виникла така ситуація. Я усвідомив свою помилку та зробив для себе відповідні висновки. У майбутньому подібного більше не повториться, адже я не хочу втрачати можливість грати на сервері, на якому провів багато часу. Також хочу зазначити, що готовий у будь-який момент показати адміністрації цей баг, щоб допомогти його відтворити та виправити. Я не збираюся приховувати інформацію про нього й готовий співпрацювати, якщо це допоможе зробити ігровий процес чеснішим для всіх гравців. Розумію, що за порушення правил має бути покарання, і не заперечую цього. Однак прошу врахувати моє щире каяття, те, що я визнав свою помилку, та мою готовність допомогти адміністрації усунути цей недолік. Прошу, якщо це можливо, скоротити термін блокування або замінити його на менш суворе покарання. Я ціную вашу роботу та час, який ви витрачаєте на підтримку порядку на сервері. Дуже сподіваюся, що ви дасте мені ще один шанс. Обіцяю надалі суворо дотримуватися всіх правил і більше не допускати подібних порушень. Дякую за увагу та за розгляд мого звернення.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): тиць

Ксенія Київська

ГА | Північна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
23 Січ 2025
Дописи
2,453
Реакції
749
Бали
253
Вітаю
Вас було оскаржено до 15 днів блокування

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі