Розглянуто оскарження блокування

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

[L/AKATSUKI] Олександра Учіха

Шановний гравець
Реєстрування
2 Лис 2025
Дописи
32
Реакції
41
Бали
23
1. Ваш нікнейм: Олексадра Учіха
2. Нікнейм адміністратора: Роман Залізняк
3. Суть скарги: Я вибачаюсь за свої дії які я зробила в грі я була на емоціях я згодна з покаранням прошу зменшити мені покарання я вибачаюсь перед СБУ і вибачаюсь за те що порушувала правила UG прошу мене пробачити я дуже сильно вибачаюсь за свої дії зроблені на емоціях просто у мене в житті відбувається ряд проблем тому я була на емоціях. Але є ряд проблем по цій скарзі. Вона була написана ДЛЯ ГС/ЗГС її розглянув Модератор: Роман Залізняк який не мав цього робити. Стосовно ухіда в інтер'єр під час РП. на откаті чітко видно що ніякого рп процессу між мною та співробітниками сбу не було. вони лише щось почали кричати в спину коли я вже зайшла на ЦР. Погоні/перестрілки/рп процессу в той момент не було. Вихід під час рп: я казала що у мене мають вимкнути світло. В місці де я проживаю я останнім часом сиджу на генераторі і його мали виключати. За інших клановців я не знаю чи був там вихід.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): фото

5. Дата порушення: 22.04.2026

Тихий

Рпшер ваще топчик
Реєстрування
6 Січ 2026
Дописи
92
Реакції
94
Бали
23
Вітаю.
Если игрок согласен вернутся в RP процесс, я прошу снять блокировку и обговорить время для продолжения RP.
С уважением, Рубінштейн.

Реєстрування
6 Лис 2022
Дописи
183
Реакції
124
Бали
88
Вітаю Шановна Адміністрація
Прошу якщо є змога зменшити покарання то зменшити я розумію дану людину що були ємоції але якщо вона буде згодна на те що хочаб вона прийняла свої помилки та більше ніколи не робила таких дій
дякую за увагу

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі