Зачинено оскарження варна

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
24 Вер 2025
Дописи
34
Реакції
6
Бали
11
  1. Нікнейм адміністратора:Олександр Кондратюк
  2. Особистий нікнейм:Семен Вахович
  3. Суть скарги:Мені дали варн за дм в зз хоча я просто встав з машини та хотів поговорити з працівником нпу та випадково у мене залагала миша коли я до нього йшов він помер коли я даже не знав що він лоу хп я дуже вибачаюсь але це було не навмисно!(та я написав відкат) будь-ласка зніміть варн-можете мене посадити на 120 хв якщо треба будь ласка
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):тик
  5. Дата походження:02.10.2025

Реєстрування
24 Вер 2025
Дописи
34
Реакції
6
Бали
11
Також хочу примітити, що останнє покарання DM in GZ я мав давно на 120 хв, тому попрошу дати 180 хв

Олександр Кондратюк

Старший Адміністратор | Північна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
12 Жов 2022
Дописи
3,635
Реакції
1,946
Бали
253
Вітаю
Ви вбили гравця порушивши правило:
6.2.1. "DM in GZ" - DeathMatch in Green Zone - доведення гравця до несвідомого стану в зеленій зоні. | Деморган 120-180 хвилин, при повторному порушенні Варн
Примітка: є винятки описані в окремих правилах щодо різної RP ситуації, наприклад, напад на інкасаторів / напад на ВЧ з дотриманням усіх умов зазначених в правилах - покарання не застосовується, та в подібних ситуаціях описаних відповідними правилами, також дозволено захищатись від нападу на державну територію (об’єкт) тощо. Стріляти у відповідь в зеленій зоні заборонено (карається деморганом).
Виняток: якщо по вам відкрили вогонь першими і ви це можете доказати, можете зайти в інтер'єр, в системну зелену зону, вийти з гри тощо для збереження ігрового майна без отримання покарання.

Так як у вас нещодавно було покарання за "DM in GZ" згідно правил я був змушений видати WARN.

Очікуємо розгляду ГА / ЗГА !

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі