Схвалено оскарження виключно для КЕРІВНИКА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Джошуа Абашидзе ♡

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
21 Сер 2023
Дописи
141
Реакції
256
Бали
66
  1. Нікнейм адміністратора: Євгеній Макарен
  2. Особистий нікнейм: Зураб Гологадзе
  3. Суть скарги:
  4. Вітаю, шановний керівнику проєкту.
    Пишу вам скаргу на адміністратора, оскільки вважаю, що він є некомпетентним та не заслуговує обіймати свою посаду. Ситуація сталася після подання мною скарги за цим посиланням: тут
    Я подав скаргу на адміністратора та надав відеодокази. Після цього отримав відповідь від ГА сервера:
    «Додаткової інформації від вас не було отримано. На питання від ГА ви не відповідали».
    Хочу зазначити, що всі відеодокази я надіслав ГА у приватні повідомлення. Навпаки — саме він мені не відповів. Пізніше я написав йому щодо цієї скарги (стосовно оскарження):
    «Ти в адекваті? Де ти мені питання задавав?»
    І лише після цих слів я отримав відповідь у вигляді фрази «Хм, очікуйте», а після цього мене було заблоковано на 6000 днів до оскарження.
    Вважаю такі дії адміністратора необґрунтованими та такими, що перевищують його повноваження. Прошу переглянути ситуацію та надати справедливе рішення.
  5. Детальні скріншоти надав в особисті повідомлення діскорд КЕРІВНИКУ ПРОЕКТА!
  6. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    1763488882891.png
  7. Дата походження:18.11.2025

Видалений користувач 76641

Гість
Вітаю, шановний гравець!

Вночі відповів Вам, що данна ситуація потребує детальнішого розбору. Перевіривши усю інформацію, виношу вердикт: на поточний момент Ваш аккаунт не перебуває в блокуванні. Приємної гри на UKRAINE GTA! <3

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі