𝐋𝐞𝐫𝐚 𝐁𝐞𝐳𝐝𝐮𝐬𝐡𝐧𝐚𝐲𝐚 ♡
𝓚𝓸𝓽𝓲𝓴 ♡
- Реєстрування
- 21 Кві 2024
- Дописи
- 93
- Реакції
- 228
- Бали
- 38
1. Ваш нікнейм: Лера Бездушная
2. Нікнейм адміністратора: Семпроніо Серо
3. Суть скарги:
Пишу повторне оскарження щодо свого блокування облікового запису на 35 днів.
Я усвідомила всі помилки , також порушення від себе, дуже не приємна ситуація сталась, та жалію, що порушила правила серверу UG.
Прислухавшись до ваших слів, щоб в подальшому часі не порушувати правила серверу.
Тому прошу зняти мені блокування або хоча б скоротити термін покарання , тому що за цей час усвідомила, що не хотілось би псувати, як і свою історію покарань дурними помилками , так і порушувати правила. Також багато чого тримає мене в цій грі та хотілось би повернутись до своїх знайомих як найшвидше.
Дякую за увагу та ваш час. Сподіваємось на ваше розуміння.)
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):тут
5. Дата порушення: 03.02.2026
2. Нікнейм адміністратора: Семпроніо Серо
3. Суть скарги:
Вітаю ще раз шановний ГА) Пишу повторне оскарження щодо свого блокування облікового запису на 35 днів.
Я усвідомила всі помилки , також порушення від себе, дуже не приємна ситуація сталась, та жалію, що порушила правила серверу UG.
Прислухавшись до ваших слів, щоб в подальшому часі не порушувати правила серверу.
Тому прошу зняти мені блокування або хоча б скоротити термін покарання , тому що за цей час усвідомила, що не хотілось би псувати, як і свою історію покарань дурними помилками , так і порушувати правила. Також багато чого тримає мене в цій грі та хотілось би повернутись до своїх знайомих як найшвидше.
Дякую за увагу та ваш час. Сподіваємось на ваше розуміння.)
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):тут
5. Дата порушення: 03.02.2026
Останнє редагування: