w sotochky;
Поважний гравець
- Реєстрування
- 29 Бер 2023
- Дописи
- 118
- Реакції
- 119
- Бали
- 403
1. Discord сервер:07
2. Ім'я та прізвище модератора JuniperBot
3. Ваш особистий нікнейм у Discord:_romka_777
4. Суть звернення:
Доброго дня, шановна адміністраціє!
Прошу розглянути моє оскарження щодо блокування Discord-акаунта.
Я визнаю, що поводився неадекватно та порушив правила сервера. Розумію, що моя поведінка була неправильною, і щиро шкодую про це. Обіцяю, що надалі подібне більше не повториться.Швидше не отримав таких покарань я приймаю участь у битві за картель активне життя НЕОФ прошу зрозуміти на оскаржити а від мене не буде ніякого негативу та поганого відношення
Прошу дати мені ще один шанс, оскільки я активно беру участь у житті проєкту, спілкуюся з гравцями та хочу й надалі залишатися частиною спільноти UKRAINE GTA.
Сподіваюся на ваше розуміння та прошу, якщо це можливо, скоротити термін покарання або зняти блокування достроково.
Дякую за приділений час та розгляд мого звернення.
5. Докази (скріншоти/відео): тик
Дата видачі покарання:31.07.26
2. Ім'я та прізвище модератора JuniperBot
3. Ваш особистий нікнейм у Discord:_romka_777
4. Суть звернення:
Доброго дня, шановна адміністраціє!
Прошу розглянути моє оскарження щодо блокування Discord-акаунта.
Я визнаю, що поводився неадекватно та порушив правила сервера. Розумію, що моя поведінка була неправильною, і щиро шкодую про це. Обіцяю, що надалі подібне більше не повториться.Швидше не отримав таких покарань я приймаю участь у битві за картель активне життя НЕОФ прошу зрозуміти на оскаржити а від мене не буде ніякого негативу та поганого відношення
Прошу дати мені ще один шанс, оскільки я активно беру участь у житті проєкту, спілкуюся з гравцями та хочу й надалі залишатися частиною спільноти UKRAINE GTA.
Сподіваюся на ваше розуміння та прошу, якщо це можливо, скоротити термін покарання або зняти блокування достроково.
Дякую за приділений час та розгляд мого звернення.
5. Докази (скріншоти/відео): тик
Дата видачі покарання:31.07.26