Розглянуто оскарження покарання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
21 Лип 2024
Дописи
15
Реакції
8
Бали
6

1. Ваш нікнейм: Аніта Шухевич 151605
2. Нікнейм адміністратора: Даніїл Божко
3. Суть скарги:
Подаю оскарження щодо виданого мені покарання, оскільки вважаю його несправедливим
скарга
Під час цієї ситуації я грала з ноутбука. У мене вдома не було світла, тому я підключилася до інтернету через мобільну роздачу з телефону . можливо саме Через таке підключення в мене виникли сильні лаги, високий пінг і постійні нетворки. Це чітко видно на моєму відеодоказі — гра працювала з затримками, і це було технічною проблемою, яка не залежала від мене.

Також хочу зазначити, що я попереджала працівника НПУ в офтоп-чаті про те, що в мене лагає сервер і є проблеми з інтернетом. На жаль, на це не було жодної реакції. Більше того, на відео, яке було подано на мене у скарзі, ці моменти обрізані — там не показано, як я неодноразово повідомляю про проблеми з підключенням.
Коли працівник НПУ заводив мене в інтер’єр, у мене стався виліт із гри.

Також хочу звернути увагу, що під час розгляду скарги, наскільки я розумію, адміністрація не перевіряла серверні логи. Я впевнена що у логах можна побачити, що це був саме виліт через проблему з підключенням, а не навмисний вихід.

Окрім цього, в самій скарзі зазначено, що я нібито здійснювала "Уникнення RP відігрувань"
6.27. Але з наданих мною доказів видно, що таких дій з мого боку не було навмисне адже були проблеми перелічені вище
Прошу адміністрацію:
1)перевірити серверні логи цієї ситуації;
2)врахувати мої відеодокази лагів і нестабільного інтернету;
3)прибрати попередження (варн), оскільки порушення сталося не з моєї волі, а через технічні обставини.
також додаю тайм-коди нижче де найчіткіше все видно :
нетворки та лаги :
00.28 1:24 2:01 2:25 3:55 4:55 6:40
мої попередження щодо лагів :
1:00 1:40 2:45 4:15 4:50 5:40
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): відео доказ
5. Дата порушення: 24/02/2026

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі