Розглянуто оскарження, пояснення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
19 Вер 2024
Дописи
48
Реакції
11
Бали
11
Вік
25
  1. Нікнейм адміністратора: Микола Хімік
  2. Особистий нікнейм: Кевін Мельник
  3. Суть скарги: Прошу пояснити/оскаржити видачу покарання адміністратора. Пояснюю повністю ситуацію (Я та мій співробітник пішли до ІТТ тому що чули що там хтось кричить там сидів громадянин, спочатку він попросив щоб його випустили на роботу, але мій співробітник йому пояснив що ви в НПУ а не в ДКВС, потім громадянин включив не дуже лексичну музику з образами для співробітників НПУ, я через рп хотів засунути кляпа, але натиснув не ту кнопку і випадково випустив громадянина) (Додаткове питання ПП Bad cop/Gov 4.2 - 4.2. Бути BAD COP/GOV без біографії, та якщо ви не перебуваєте у відповідній групі BAD COP/GOV. | Варн) Якщо судити за те що громадянин дав взятку щоб я його випустив такого не було я і це може підтвердити свідок який там знаходився.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    Знімок екрана (703).png
  5. Дата походження:07.03.2025

Останнє редагування:

Діана Скакун

ГА | Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
1,996
Реакції
2,022
Бали
213
Вітаю! Розглянувши ситуацію разом із слідкуючим, було прийнято наступне рішення:

Варн буде знято. Щодо повернення до фракції – звертайтеся особисто до лідера, оскільки остаточне рішення залишається за ним.

На майбутнє, у подібних ситуаціях необхідно надавати відеодокази з вашого боку, де чітко видно причину випуску гравця з ІТТ. Це дозволить адміністрації оперативно розглянути питання та ухвалити справедливе рішення.

Також звертаємо вашу увагу, що замість детального розгляду ситуації Ви одразу залишили негативний відгук про адміністратора. Прохання в подібних випадках спочатку звертатися до слідкуючого та вирішувати питання шляхом конструктивного діалогу, так як в цій ситуації на місці Ви не пояснили своїх дій.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі