Розглянуто оскарження по 485

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

bybykaka

Козак
Реєстрування
2 Бер 2026
Дописи
10
Реакції
6
Бали
6
1. Ваш нікнейм: Тіма Блейз
2. Нікнейм адміністратора: Рома Ярмаленко
3. Суть скарги: я нікого не звинувачую але хочу шоб мені зменчили покарання на половину . суть в том шо Люцифер Найтфолл залив на мене скаргу під номером #485 . на откаті видно шо він перший почав мене зачипувати . я говорив до Артема Коленика з ним нас був конфлікт не приємний . але дана особа почала мене першим оскать . за те я випадково не зрозумівши сказав про рідних в його сторону . але я не готів оскати рідних Люцифера в мене вилитіло . після того як я оскнув я замовчав на откаті видно і зрозумівши помилку всторону Люцефера я нічого не говорив бо мені було стидно . також людині видали мут чогось а не блокування облікового запису коли він говорив гадості в мою сторону на откаті видно . трішки не згідний бо я не говорив оск в його сторону. а воно приїхало і почало висказуватися хоть до нього слова ніхто не говорив . і по логіці в його сторону рідних я не говорив шо вона ( 200 ) я просто сказав не думайши але не говоривши гадості в сторону його рідних. прошу шоб мені зменчили покарання .
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
1782997753315.png

5. Дата порушення:02.07.2026

Останнє редагування:

Віталій Петришин

ГА | Південна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
12 Лют 2024
Дописи
3,089
Реакції
2,160
Бали
253
Вітаю, покарання Вам видане вірно. Відбувайте його до кінця

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі