Розглянуто оскарження скарги від Рагнар Лотброк

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ден Хандерсон

Поважний гравець
Реєстрування
20 Тра 2024
Дописи
73
Реакції
170
Бали
38
1. Ваш нікнейм:Ден Хандерсона
2. Нікнейм адміністратора: -
3. Суть скарги: оскарження на скаргу від Рагнар Лотброк, оскільки вважаю її необґрунтованою, маніпулятивною та такою, що має явні ознаки особистого конфлікту та спробу дискредитувати працівників НПУ та адміністрацію серверу.
По-перше, усі затримання гравців Надія Лотброк та Богданчік Лотброк були проведені виключно в межах правил серверу та чинного законодавства проєкту (ККУ, КПКУ, КУпАП). Під час затримань були зафіксовані конкретні правопорушення: зберігання зброї, наркотичних речовин та інші порушення, що підтверджується доказами. Працівники НПУ діяли відповідно до своїх посадових обов’язків, а не з особистих мотивів.
По-друге, твердження Рагнара про “некоректні докази через Imgur” не відповідає дійсності. Через технічні проблеми платформи Imgur багато гравців використовують альтернативні сервіси для завантаження скріншотів (Postimages та інші). Важливим є сам факт наявності доказів та їх зміст, а не конкретний хостинг. Усі матеріали були доступні для перевірки прокурором та адміністрацією, тому твердження про “відсутність доказів” є некоректним.
По-третє, затримка розгляду кримінальних проваджень залежить від завантаженості прокуратури та суду. Це не скасовує правомірність провадження, якщо докази підтверджують порушення.
По-четверте, хочу наголосити на джерелі конфлікту. 03.02.2026 року Рагнар Лотброк оголосив винагороду за “голови” працівників НПУ (зокрема Ден Хандерсон, Владислав Савчин, Максим Федчак) із загальним бюджетом 300.000 гривень. Після цього ми були змушені уважно фіксувати всі правопорушення з боку клану ASGARD і контролювати їх діяльність. Це були дії виключно у межах службових обов’язків, а не переслідування.
Також Рагнар Лотброк звертався з пропозицією до Генерала НПУ щодо звільнення Ден Хандерсона, що свідчить про спробу вплинути на кадрові рішення державного органу через особистий конфлікт.
Особливо хочу звернути увагу на систематичні провокації та образи з боку гравців Надія Лотброк та Лідія Лотброк. Вони неодноразово писали у Discord, VIP-чатах та інших каналах провокаційні та образливі повідомлення, зокрема:
  • Провокаційні: «Чого не їдеш до нас?», «Приїдь, якщо сміливий», «Що не затримуєш нас?», «Ми все зафіксуємо та знімемо»;
  • Образливі: приниження честі та гідності, нецензурна лексика, прямі образи на адресу працівників НПУ та адміністрації;
  • Спроби дискредитувати: поширення неправдивої інформації про дії НПУ, адміністрацію та мене особисто;
  • Перекладання відповідальності: представлення ситуації так, ніби всі дії НПУ є незаконними, хоча вони діяли повністю відповідно до правил
Крім того, Надія Лотброк фактично переклала всю вину за конфлікт на мене, оскільки образилася, що я розвівся з нею за власною волею. Вона намагається подати ситуацію так, ніби працівники НПУ або я особисто переслідуємо її та її оточення, хоча рішення про розлучення було виключно моїм особистим вибором.
Дії Надії та Лідії Лотброк мають цілеспрямований характер, спрямовані на провокації адміністрації та державних органів, створення штучного конфлікту та можливість подати неправдиві скарги. Також вони неодноразово поширювали неправдиву інформацію про НПУ, адміністрацію та мою особистість.
Щодо ІТТ — поміщення гравців до ізолятора тимчасового тримання до рішення суду є стандартною процедурою та не є “потрійним покаранням”, як зазначено у скарзі Рагнара.
Підсумовуючи, скарга Рагнар Лотброк є маніпулятивною, базується на особистій неприязні, спробі перекласти відповідальність на працівників НПУ та адміністрацію і проігноруванні систематичних провокацій та образ з боку Надії та Лідії Лотброк.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): "Фікса на надію лотброк" "фікса на лідію лотброк" "фікса рагнар лотброк" "фікса з віп чату тиць"
5. Дата порушення:02.03.2026

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі