Відмовлено оскарження тільки для Олега Галицького

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Marikk

Отаман
Реєстрування
30 Сер 2023
Дописи
128
Реакції
29
Бали
31
1. Ваш нікнейм: 55129, 53258
2. Нікнейм адміністратора: Олег Галицький
3. Суть скарги:

Хотілося б подати оскарження, оскільки ми не маємо жодного стосунку до купівлі віртів. Нас просто підставили, і пізніше ми дізналися, хто саме і як це зробив — готові надати деталі особисто.

Щодо Магушки Малдавана: на момент блокування ця людина вже перебувала в бані, тому нам незрозуміло, чому його знову відкинули. Перебуваючи в бані та не маючи доступу до платформи UKRAINE GTA, гравець фізично не міг здійснити купівлю віртів.

Щодо ситуації з майном: я Маркуша Малдаван просто взяв «потримати» будинок та бізнес, які мені передав мій друг, Бодя Духов. Де він взяв ці кошти чи майно — я не в курсі. Я просто допоміг другу, а про те, що про передачу майна на зберігання потрібно було повідомити адміністрацію, я, на жаль, не знав.

Наклеп з боку Дмитра Рибака виглядає як цілеспрямований «злив» гравців. Ми не є святі, але такого ніколи не було, щоб ми купляли вірти. Магу вже відкидали за чіти, яких насправді не було, і він це довів, хоча йому казали, що шансів немає. Минув час — і тепер нас знову відкинули, тепер за «покупку віртів». Скажіть, будь ласка, чи не виглядає це як злив? Зараз ситуація схожа: ми хочемо вам довести свою правоту, але ви нам ніяк не вірите.

Повернемося до Маги: він перебував у бані, який видала Вікторія Кизима. До моменту нашого блокування йому залишалося відбути ще 3 дні покарання. Виходить, що людину заблокували лише через однакове прізвище, бо фізично він не міг бути в грі.

Просимо розглянути цю ситуацію об’єктивно та розблокувати нас.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):-
5. Дата порушення:-

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,322
Реакції
5,044
Бали
253
Вітаю!

За введення в оману та створення махінацій через різні облікові записи для заплутування ситуації тощо ваше покарання не підлягає оскарженню.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі