Відмовлено оскарження 7.3

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Кирило Ексайз

Кошовий отаман
Реєстрування
13 Чер 2025
Дописи
212
Реакції
98
Бали
33
1.Ваш нікнейм:Кирило Ексайз
2.Нікнейм адміністратора:Андрій Соколов
3. Суть скарги:
Доброго дня, шановна головна адміністрація. Мій ігровий акаунт було заблоковано за пунктом правил 7.3 через видалення доказів зі скарги. Я повністю визнаю свою помилку та щиро перепрошую за неуважність. Справа в тому, що 30-31 травня на проєкті відбудеться масштабний івент «Судна ніч», який проходить усього раз на місяць. Ми з друзями дуже довго та ретельно готувалися до цієї події, планували спільну гру та закупку зброї. Готуючи свій комп'ютер до івенту, я почав масово очищати місце на диску для запису нових відкатів і випадково видалив відео зі скарги, по якій уже було винесено вердикт. Я не мав жодного злого наміру приховати інформацію, це вийшло виключно через мою поспішність та неуважність. Мені надзвичайно прикро, що через цю дурну помилку я можу пропустити головну подію місяця та підвести своїх друзів. Дуже прошу вас виявити поблажливість на перший раз, увійти в моє становище та зменшити термін блокування або зняти його, щоб я зміг зіграти з друзями на івенті. Обіцяю, що надалі буду ретельно перевіряти кожен файл перед видаленням. Дякую за розуміння та розгляд моєї заяви
4.Докази видного покарання (видео/скріншот):тик
5.Дата:25.05.2026

Андрій Берлінов

ГА | Північна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
22 Гру 2022
Дописи
2,528
Реакції
987
Бали
253
Вітаю!

На жаль не можемо оскаржити вам блокування.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі