Відмовлено оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
7 Лис 2022
Дописи
10
Реакції
6
Бали
3
1. Нікнейм адміністратора:Віктор Миколайович 2. Особистий нікнейм:Эгор Порубаний 3. Суть скарги:я важаю що адміністратор видав жостке покарання.Я вибачаюсь якщо я образив перед нею я вибачаюсь пред людиною яку оскорбив більше такого не буде 4. Доказ видачі покарання: (скриншот/відео): 5. Дата походження:05.02.2023 Переглянути вкладення

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю, скарга не по формі але докази надам.

Вас було заблоковано за масове порушення правил серверу та образу гравця (Скарга) , також вас вже було заблоковано в січні за грубі образи гравців на 30 днів (Скарга №2) , потім вам скоротили бан ЗГС та ГА з умовою що якщо буде повторне порушення бан буде ще вище , тому взагалі я вам повинен був видати вам 30-60+ днів бану, але ви отримали мінімальне покарання .

Проти розблокування.

Очікуйте відповіді ЗГА/ГА

Останнє редагування:
Реєстрування
7 Лис 2022
Дописи
10
Реакції
6
Бали
3
Вітаю, скарга не по формі але докази надам.

Вас було заблоковано за масове порушення правил серверу та образу гравця (Скарга) , також вас вже було заблоковано в січні за грубі образи гравців на 30 днів (Скарга №2) , потім вам зняли бан ЗГС та ГА з умовою що якщо буде повторне порушення бан буде ще вище , тому взагалі я вам повинен був видати вам 30-60+ днів бану, але ви отримали мінімальне покарання .

Проти розблокування.

Очікуйте відповіді ЗГА/ГА
віктор я реально вибачаюсь просто гравець збісив він просто не цілий фрапс виклав він порушив субоординацію и мене це збісило такшо я вибачаюсь перед вами и перед гравцем але дайте попередження щоб соблюдав субоординацію

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі