Бyда Дамсот
фанатік проєкту
- Реєстрування
- 20 Жов 2023
- Дописи
- 380
- Реакції
- 165
- Бали
- 48
- Нікнейм адміністратора: -
- Особистий нікнейм: Буда Дамсот
- Суть скарги: Шановні гравці 05 серверу та поважна адміністрація проекту UKRAINE GTA!
Хочу звернутися до вас із щирими вибаченнями за свої вчинки, які, я визнаю, були помилковими та некоректними. На жаль, своєю поведінкою я порушив встановлені правила, тролив інших гравців, і це могло створити дискомфорт для багатьох. Я глибоко шкодую, що допустив такі дії, адже моєю метою ніколи не було псувати атмосферу на сервері чи зневажати працю адміністрації.
Я розумію, що своїми діями я підвів багатьох людей, включаючи тих, хто працює над розвитком цього проекту та намагається зробити його комфортним і приємним для кожного учасника. Мені дійсно прикро, що я став джерелом негативу, замість того, щоб бути частиною згуртованої спільноти, яка підтримує одне одного.
Хочу запевнити вас, що я усвідомив свої помилки. Це був для мене цінний урок, і надалі я зроблю все можливе, щоб більше не повторювати подібного. Я повністю розумію важливість правил, які створені для підтримання порядку і справедливості, і готовий їх дотримуватися беззаперечно.
Прошу вас розглянути можливість дати мені ще один шанс проявити себе з кращого боку. Мені дуже важливо повернути довіру гравців і адміністрації. Я також хотів би довести, що можу бути відповідальною частиною вашої команди і, можливо, зробити свій внесок у підтримання позитивної атмосфери на сервері.
Я вдячний за все, що ви робите для нас, гравців, і щиро прошу вибачення за свої помилки. Сподіваюся, що ви знайдете сили зрозуміти мене і дати можливість виправити те, що я зробив неправильно.
Дякую за вашу увагу і розуміння!
З повагою і найкращими побажаннями,
Буда Дамсот
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): -
- Дата походження 10.12.24