- Нікнейм адміністратора: Танюшка Роуз
- Особистий нікнейм: Євген Шевченко
- Суть скарги: Мені вона видала Warn за порушення правил 2.8
- Гравець #10331 отримує покарання у вигляді
2.38. Працівникам заборонено використовувати вогнепальну зброю на ураження цивільного, якщо немає загрози для життя працівника або осіб які перебувають поблизу. | Варн - По перше дивіться , є повний фрапс як все було вогонь " Громадянин порушив правила дорожнього руху - Їзда по зустрічній смузі " Ми зреагували з напарником , включили маяки і сирену поїхали за ним , все там чути мегафон говорили зупиніться за узбічя - потім друге попередження я два раза нажимав , за непідкорення ми відкриєм вогонь!!! Я правила знаю тільки по колесам. Ми потім через мегафон сказали відкриваєм вогонь і тільки по колесам! Він зупинився я не вспів вийти з автомобіля він перший відкрив вогонь!! Не я а він , ми у відповідь совмісно відкрили теж вогонь! Перші ми не відкривали , мого співробітника вбив і мене теж і була ще образа. Попрошу зняти Warn і вернути мені посаду назад Підполковника НПУ м.Харків
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Фото - Ось то саме відео подивіться його повністью і уважно.! Дякую
- Дата походження: 13.02.2025
Останнє редагування модератором: