Розглянуто оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Лука Архангел

Старий | Північна Україна [04]
Активний гравець
Реєстрування
9 Чер 2023
Дописи
638
Реакції
424
Бали
123
Адреса
Kropyvnytskiy
  1. Нікнейм адміністратора: Танюшка Роуз​
  2. Особистий нікнейм: Євген Шевченко​
  3. Суть скарги: Мені вона видала Warn за порушення правил 2.8​
  4. Гравець #10331 отримує покарання у вигляді
    2.38. Працівникам заборонено використовувати вогнепальну зброю на ураження цивільного, якщо немає загрози для життя працівника або осіб які перебувають поблизу. | Варн - По перше дивіться , є повний фрапс як все було вогонь " Громадянин порушив правила дорожнього руху - Їзда по зустрічній смузі " Ми зреагували з напарником , включили маяки і сирену поїхали за ним , все там чути мегафон говорили зупиніться за узбічя - потім друге попередження я два раза нажимав , за непідкорення ми відкриєм вогонь!!! Я правила знаю тільки по колесам. Ми потім через мегафон сказали відкриваєм вогонь і тільки по колесам! Він зупинився я не вспів вийти з автомобіля він перший відкрив вогонь!! Не я а він , ми у відповідь совмісно відкрили теж вогонь! Перші ми не відкривали , мого співробітника вбив і мене теж і була ще образа. Попрошу зняти Warn і вернути мені посаду назад Підполковника НПУ м.Харків

5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Фото - Ось то саме відео подивіться його повністью і уважно.! Дякую​
  6. Дата походження: 13.02.2025​

Останнє редагування модератором:

Лука Архангел

Старий | Північна Україна [04]
Активний гравець
Реєстрування
9 Чер 2023
Дописи
638
Реакції
424
Бали
123
Адреса
Kropyvnytskiy
Прикріплю ще ось будь ласочка - дякую! тицькай сюди
Очікую відповіді Головного Адміністратор - Віктора Миколайовича!

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Переглянувши скаргу та відеофіксацію було встановлено що на початку ситуації ви робили все згідно правил, використовували мегафон та проблискові маячки, після чого відкрили вогонь по колесам, але після того як транспортний засіб зупинився ви відкрили вогонь по гравцю, можливо випадково, можливо ні, на перший раз враховуючи вашу ситуацію вам буде знято варн, у майбутньому будьте обережніші з використанням вогнепальної зброї.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі