Розглянуто оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Роман Мізерний

Новий гравець
Реєстрування
10 Бер 2025
Дописи
1
Реакції
0
Бали
1
  1. Нікнейм адміністратора: Макс Харбор
  2. Особистий нікнейм: Роман Мізерний
  3. Суть скарги: Доброго дня шановна Адміністрація, мене забанили на 14 днів не за що Адміністратор Макс Харбор по причині "образа рідних", но я не оскорбляв не чійх рідних а просто нон-рп Войс сказав "іди мама тобі насипала каші" і це просто нон-рп войс ане образа рідних, тому я прошу будь ласка шановний Адміністратор Макс Харбор придоставив свій відео доказ мені в діскорді roma058801 де я просто нон-рп войс а не як Адміністратор видав бан за образа рідних на 14 днів, но шановний Адміністратор мав видати мут. за нон-рп войс а не бан на 14 днів. І я прошу щоб шановний Адміністратор зімною зв'язався в дискорді щоб придоставив свій відео доказ так як у мене відсутній відео доказ, но є скріншот де шановний Адміністратор мене забанив. І вразі якщо на відео доказі у шаноного адміністратора Макс Харбор буде що я нон-рп войс а не образа рідних то прошу мені видати конпенсацію за бан який дали не за що а мали вадати мут, я готовий понести покарання у вигляді муту за правилами Форуму а не бан на 14 днів. І я вибачаюсь перед вами за нон-рп войс і готовий понести покарання у вигляді муту за правилами Форуму.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):

Макс Харбор

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
19 Лип 2023
Дописи
1,967
Реакції
614
Бали
213
Адреса
[email protected]
Вітаю!

Можливо, особисто ви нікого не ображали, проте у голосовому чаті іншим голосом з вашого аккаунту було чути образи, зокрема в адресу батьків гравця.
Запис із доказами буде передано ГА/ЗГА. Очікуйте їхньої відповіді.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі