Відмовлено оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Юрий тик

Козак
Реєстрування
8 Лис 2023
Дописи
75
Реакції
17
Бали
11
  1. Нікнейм адміністратора: Дмитро Деймон
  2. Особистий нікнейм: Юрій Хома
  3. Суть скарги:
    Шановна старша адміністрація.

Звертаюсь із проханням переглянути моє блокування на 3 дні, яке було видане адміністратором Дмитрієм Деймоном за порушення правил спілкування та образи гравців.

Перш за все, я хочу чесно визнати, що в ході конфлікту справді допустив некоректні та образливі висловлювання. Це було емоційно, це було неправильно, і я за це щиро прошу вибачення. Я не знімаю з себе відповідальності, але прошу поставитися з розумінням до ситуації.

Разом із тим, хочу звернути вашу увагу, що конфлікт був спровокований саме іншим гравцем. Я був втягнутий у перепалку, де мене постійно провокували, й у якийсь момент я не втримався. Також помітив, що цей гравець має однакове прізвище з адміністратором, який миттєво з’явився в ситуації й дуже швидко видав покарання. Це викликає сумніви в об’єктивності розгляду інциденту, тому прошу перевірити можливу упередженість або особистий зв’язок між цим гравцем і адміністратором.

Я розумію, що слова мають вагу, і визнаю, що мав висловитися інакше. Але, на мою думку, триденне блокування — це занадто суворе покарання для такої ситуації, тим паче з огляду на те, що гравець, який мене спровокував, отримав лише короткочасний мут. Прошу поставитися до цього справедливо та пропорційно.

Моя історія покарань не є важкою — я завжди намагався дотримуватися правил, конфліктних ситуацій у мене майже не було. Образити когось безпричинно — не в моєму стилі. Те, що сталося, — радше емоційний зрив у відповідь на провокацію, а не зумисна образа гравців чи порушення злісного характеру.

З огляду на вищезазначене, прошу:
    1. Переглянути моє покарання.
    2. Надати докази, на основі яких було прийнято рішення.
    3. За можливості — замінити бан на менш жорстке покарання, наприклад, мут.

Я поважаю адміністрацію проєкту та ваш вклад у розвиток сервера, тому звертаюсь із надією на справедливе ставлення й конструктивний діалог.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження: 03.-05.2025 photo_2025-05-03_22-01-00.jpg

Монтіп Коваленко

ГА | Подільський Край
Активний гравець
Реєстрування
5 Лис 2022
Дописи
2,744
Реакції
1,097
Бали
213
Вітаю.

Покарання видано вірно.
Оскарженню не підлягає.
Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі