Відмовлено оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

філіпон_ купернатор

Кошовий отаман
Реєстрування
20 Лют 2025
Дописи
76
Реакції
63
Бали
21
  1. Нікнейм адміністратора:тім олександрович
  2. Особистий нікнейм:філіпон купернатор
  3. Суть скарги:
  4. Шановна адміністраціє!

Прошу розглянути моє звернення щодо блокування мого акаунта айді (89385)
    Я був заблокований за багаторазові вбивства іншого гравця протягом одного дня та за некоректний вислів у його бік.

Хочу щиро вибачитися перед адміністрацією та перед самим гравцем.
    Я визнаю, що мої дії були надмірно емоційними. Гравець спровокував мене, але це не виправдовує мою поведінку. Зараз я розумію, що мав діяти спокійно і повідомити про ситуацію адміністрації, а не відповідати агресією.

Також хочу вибачитися за мої слова про те, що в нього “три пальці”. Це було сказано на емоціях і без злого наміру. Я не мав на меті образити когось особисто — просто повторив чутку, не подумавши.

Обіцяю надалі поводитися коректно, дотримуватися правил гри та поважати інших учасників спільноти. Прошу дати мені ще один шанс і зняти блокування.

Дякую за розуміння і за вашу працю над підтримкою чесної гри.

З повагою
  5. філіпон купернатор

6. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    1759839918434.png
  7. Дата походження:07.10.2025

Останнє редагування модератором:

Амір Легенда

Генерал
Реєстрування
14 Бер 2025
Дописи
254
Реакції
204
Бали
63
Як би це Адміністратора зачепили бан би дали довічний .Що до мене і інших гравців-нам надоїли вислови про маму синів батьків і взагаллі чорний мат за рідних від усіх гравців (каптів) , чому ми заходимо пограти і це мусимо терпіти?

Амір Легенда

Генерал
Реєстрування
14 Бер 2025
Дописи
254
Реакції
204
Бали
63
Саме цікаво що такого на серверах мало -одиниці але тут 04ий прямо божевілля,чому не стримувати себе і бути чемною людинною,тимпаче звертаючись до дорослих а не одногодків 10-14 своїх?

Амір Легенда

Генерал
Реєстрування
14 Бер 2025
Дописи
254
Реакції
204
Бали
63
Адже це всього гра - а люди нехочють зрозуміти цього ...й беруть переходять на лічності..ех.! Філя нее прощаю , не простю ніколи - народ ми злопамятний!!Гарної гри всім , бережіть себе Слава ЗСУ! Слава Україні!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі