Зачинено оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Григорий толочко

Кошовий отаман
Реєстрування
7 Вер 2024
Дописи
193
Реакції
49
Бали
33
  1. Нікнейм гравця: андрій бенов
  2. Особистий нікнейм: Григорій Толочко
  3. Суть скарги: на мене подали скаргу тиць кажучи що я обійшов ЧС МО 40 д ,
    , хочу сказати що на основному аккаунті мене не прийняли б , я создав другий 15.10.2025 та втсупив в ЗСУ 15.10.2025 далі 16.10.2025 в ранці мене підвисили а 16.10.2025 в вечері був суд де як ви сказали * що я отримав ЧС МО на 40 днів * хочу сказати що підвищення або ще чогось після суду не було , преміум не було щоб вийти з фракції треба було лише чекати також я сказав що створю новий аккаунт але не для того щоб вступити в ЗСУ я міг на ньому відкладувати гроші і тд тп а так як цей аккаунт розкрито тому хотів видалити , також докази гравця стосувалися діскорду , також коли я казав що в ступлю не кажучи куди , я казав невідомо коли під цим я нмав наувазі що коли пройде ЧС МО тк на основі навіть після закінчення ЧС МО мене не прийняли в ЗСУ
  4. 18.10.2025

Андрій Бенов

Файний тіп, козачок!
Реєстрування
17 Жов 2022
Дописи
440
Реакції
564
Бали
113
Так як ця скарга на мене, надам вам відповідь.

Моє ім'я та прізвище пишеться з великої літри.

Далі відповідь я Вам вже надав в цій скарзі, я думаю її слід продулювати

Хм... Цікаво, то чому ж Ви вступили в ЗСУ, знаючі що вас ніхто не візьме, ви отримали кримінальне провадження після цього кримінального провадження ви одразу ж звільнились з лав ЗСУ, а потім ж 15.10.2025 вступили у фракцію навмисно знаючі що вам загрожує ЧС МО. Крім того як ви висловились "хочу сказати що підвищення або ще чогось після суду не було" ви подавали онлайн-іспит на підвищення, я вам її відхилив дізнавшись що це Ви.

Цікаво чому ж Ви почали розказувати, що вам всеодно (я замінив це слово бо те що ви сказали є нецензурним, на доказах це можна побачити) і Ви знову створите акаунт а цей видалите під іншим ніком, голосом, (до речі наскільки мені відомо, зміна голосу це теж стороннє ПЗ) і поштою, це вже є прямою ознакою того що Ви навмисно обходите ЧС та крім того вводите як мене так і адміністрацію в оману.

Крім того Ви розказували що Ви видалите акаунт на форумі та зробите інший для обходу ЧС МО, хвастаючись тим що Ви вже таке робили.

І до речі не вводьте в оману адміністрацію пишу ще раз.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі