Зачинено оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Равшан

Кошовий отаман
Реєстрування
5 Гру 2025
Дописи
21
Реакції
87
Бали
18
1. Нікнейм Адміністратора :Дагестанец Краймз
2. Мій нікнейм:-
3.
Доброго дня, шановна адміністраціє Ukraine GTA!

Пишу вам повторно з проханням переглянути моє блокування. Нещодавно я вже подавав звернення, але отримав відмову з рекомендацією написати пізніше, тому вирішив звернутися ще раз.

Я повністю визнаю свою провину і хочу ще раз щиро вибачитися за використання неприйнятних слів. Я розумію, що моя поведінка порушила правила гри та могла образити інших гравців. Мені дійсно соромно за це, і я не намагаюся себе виправдати.

З моменту порушення пройшло вже багато часу (понад 5 місяців), і навіть після моєї попередньої заявки я ще раз все обдумав. Я чітко усвідомлюю, що такі слова несуть лише негатив і не мають місця у нормальному спілкуванні. За цей час я став більш стриманим і навчився контролювати свої емоції.

Я дуже поважаю правила вашого проєкту та роботу адміністрації. Розумію, що покарання було видане справедливо, але щиро прошу дати мені можливість виправитися. Для мене це справді важливо, адже мені подобається гра і я хочу повернутися до неї вже з іншим ставленням.

Гарантую, що у разі розблокування подібних порушень з мого боку більше не буде. Я буду дотримуватися всіх правил, поважати інших гравців і підтримувати позитивну атмосферу в грі.

Прошу вас ще раз переглянути мою ситуацію та, якщо це можливо, дати мені останній шанс. Буду щиро вдячний за будь-яке рішення.

Дякую за вашу увагу та час.

З повагою, Дагестанец
4. Докази: https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Петиція-тільки-для-Олега-Галицького.382762/

Останнє редагування:

Вікторія Кизима

ГА | Східна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
12 Лип 2023
Дописи
2,600
Реакції
1,064
Бали
253
Вітаю
В оскарженні відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі