Розглянуто оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

yurka

Поважний гравець
Реєстрування
25 Чер 2023
Дописи
274
Реакції
139
Бали
46
1. Ваш нікнейм: Юлій Цезар
2. Нікнейм адміністратора: Андрій Берлінов
3. Суть скарги:Вітаю шановна адміністрація,я порушив провило 7.8.Заборонена видача себе за іншого гравця / адміністратора на форумі, Discord, і других оффіційних соцмережах, а також від його імені вступати в будь-які взаємодії з гравцями. На розсуд головного адміністратора. | Бан від 21 дня. я в ніякі взаємодій з гравцями не вступав , в подачі на роль не подавав, що я лідер якогось клану (Вендети) і це було зробленно не з ціллю когось обманути, і в дс 04 серверу нік був не по формі у нього , взаємодії з гравцями не було, щоб я від імені лідера вендети з кимось комунікував, до нас зайшов модератор діскорду і дав попередження або ми міняємо нік і аватар впродовж 5 хвилин або він нас банить , ми змінили нік і аватарку і вийшли з голосового дс 04 серверу , тому чому ви не впираєтеся на це провило 10.1 Забороняється видавати себе за іншого гравця, адміністратора, стрімера, члена фракції або будь-яку особу на сервері. | попередження / примусова зміна ніка / мут 10 год / перманентне блокування, попередження ми отримали і виконали усі умови модератора діскорду,
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/th...авця-адміністратора-на-форумі-discord.388953/
5. Дата порушення: 10.04.2026

Вкладення

• Снимок экрана (2442).png
    Снимок экрана (2442).png
    81.3 Кб · Перегляди: 24

Андрій Берлінов

ГА | Північна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
22 Гру 2022
Дописи
2,534
Реакції
991
Бали
253
Вітаю!

Ви порушили правило серверу діскорд 10.1 так само паралельно ви порушили пункт правил Ukraine GTA 7.8, за що й були покаранні у грі.
Правила для усіх єдині.
Ваше блокування буде оскаржено та перевидане на блокування 3 дні.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі