Зачинено оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Андрій Блак

Кошовий отаман
Реєстрування
18 Чер 2025
Дописи
127
Реакції
50
Бали
33
1. Ваш нікнейм:Андрій Блак
2. Нікнейм адміністратора:-
3. Суть скарги:
Шановна адміністрація
Прошу розглянути можливість скорочення мого бану терміном 14 днів будласка до 7 днів так я знаю що зробив помилку, я це зробив іззатого що вони мене казали 3 рази без рп і тд
Я усвідомлюю свою помилку та щиро перепрошую за порушення правил. Обіцяю, що надалі такого більше не повториться і я буду дотримуватися всіх правил гри.
Для мене це дуже важливо, оскільки в грі я маю лише свій гараж, і це фактично все моє майно. Я хочу й надалі чесно грати та розвиватися. Також хочу примітити я цей гараж взяв в оренду і він не повністю мій я мав людині скидувати по 3.5кк кожен день протягом 2 місяців я вже майже скинув половину і ще половину маю віддати-гараж проплатити можна на макс 14 днів а назараз він проплачений на 11 днів я знаю що я причинив і передивився відео що я зробив я зрозумів що я був йолопом і не мав це робити попрошу дуже сильно скоротити покарання до 7 днів так як гараж не мій і якщо людина мене відкине на форум мені дадуть бан на 6к ізза "скаму гаража" я людині скидав гроші по датах і не було проблем а зараз вона є,СЛАВА ЗСУ,СЛАВА UG

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
1778092272856.png
5. Дата порушення: 06/05/2026

Андрій Берлінов

ГА | Північна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
22 Гру 2022
Дописи
2,520
Реакції
987
Бали
253
Вітаю!

На жаль в оскарженні відмовлено.
Відбувайте покарання.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі