Зачинено оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Равшан

Кошовий отаман
Реєстрування
5 Гру 2025
Дописи
21
Реакції
87
Бали
18
1. Ваш нікнейм: Дагестанец Краймз
2. Нікнейм адміністратора:-
3. Суть скарги:Доброго дня, шановна адміністраціє Ukraine GTA!
Подаю повторне оскарження свого блокування та хочу ще раз попросити переглянути моє покарання.Я вже неодноразово визнавав свою провину у попередніх зверненнях і зараз знову хочу це підтвердити. Я прекрасно розумію, що слова, які я тоді сказав, були неправильними та порушували правила проєкту. Мені дійсно соромно за це, і я щиро каюсь у своєму вчинку.За весь цей час я багато разів обдумував ситуацію і зробив для себе висновки. Я зрозумів, що такі речі не можна писати навіть на емоціях. Зараз я вже зовсім по-іншому дивлюсь на цю ситуацію і повністю усвідомлюю свою помилку.Також хочу сказати, що, як на мене, ті слова не були настільки критичними, щоб назавжди залишати мене без можливості повернутися до гри. Я не намагаюсь виправдати себе — просто прошу дати шанс виправитися.Окрім цього, зараз у мене виникла неприємна ситуація в грі. У мене є гараж, на який був прописаний откат, і він уже закінчився. Я дуже переживаю, що через бан мене можуть обманути або я можу втратити майно, яке довго заробляв.Також у мене залишились борги перед іншими гравцями. Люди вже пишуть мені та чекають повернення грошей, а я навіть не можу нормально зайти в гру та вирішити ці питання.Я дійсно зробив висновки зі своєї помилки і просто хочу повернутися до нормальної гри без порушень та конфліктів. Якщо повне розблокування зараз неможливе — дуже прошу хоча б зменшити термін покарання.
Дякую адміністрації за увагу та розгляд мого звернення. Дуже сподіваюсь на розуміння та ще один шанс.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Петиція-тільки-для-Олега-Галицького.382762/
5. Дата порушення:

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі