В очікуванні оскарження

Кирило Ексайз

Кошовий отаман
Реєстрування
13 Чер 2025
Дописи
213
Реакції
99
Бали
33
1.Ваш нікнейм: Кирило Ексайз
2. Нікнейм адміністратора: Олександр Бенз
3. Суть скарги:
Вітаю, шановна головна адміністрація! Звертаюся до вас із проханням про перерозгляд мого покарання та надією на ваше розуміння.

Я повністю усвідомлюю свою провину та розумію, за що отримав бан. Я визнаю, що вже неодноразово отримував блокування як за це, так і за інші порушення правил серверу. Мені справді соромно за свою історію покарань, і я розумію, що ліміт довіри адміністрації не безмежний. Проте зараз я щиро переосмислив свою поведінку і хочу вибачитися перед усім адмін-складом.

На сьогоднішній день я вже відсидів половину терміну свого покарання. За цей час я багато чого обдумав і зрозумів, як сильно мені хочеться повернутися до гри. Розпочалося літо та довгоочікувані канікули, з'явилося багато вільного часу, який я дуже хочу проводити на нашому улюбленому проекті UKRAINE GTA, граючи на рідному 04 сервері разом зі своїми друзями.

Окрім цього, на сервері залишилось всього пару днів до кінця поточного Батлпасу. Мені неймовірно хотілося б встигнути дійти до 30 рівня та отримати цінні нагороди, такі як ключ, карбованці та розширитель багажнику, які зазвичай можна отримати лише за донат. Буде надзвичайно прикро втратити весь цей прогрес і пропустити початок літа через власну дурість.Я даю слово, що це блокування стало для мене серйозним уроком.

Я готовий грати максимально адекватно, суворо дотримуватися правил проекту та більше ніколи не зловживати порушеннями. Прошу вас, проявіть максимальну гуманність на перший і останній раз — будь ласка, замініть залишок мого блокування на варн, деморган або мут, щоб я міг наздогнати Батлпас, повернутися до друзів та насолодитися грою на канікулах. Дякую за ваш час та розуміння!
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): у адміністратора
5. Дата порушення: 06.06.2026

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі