Зачинено оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Uknown

Поважний гравець
Реєстрування
20 Сер 2024
Дописи
155
Реакції
135
Бали
48
1. Ваш нікнейм:
Вася Авторитет

2. Нікнейм адміністратора:
Роман Залізняк

3. Суть скарги:

Оскарження покарання

Вітаю, шановна адміністраціє!

Хочу щиро попросити вибачення за свої дії. Я повністю усвідомив свою помилку та розумію, що, створюючи фейкові лаги, порушив правила сервера. На той момент я не замислювався над наслідками своїх дій, але зараз розумію, що це могло завадити чесному ігровому процесу, створити незручності для інших гравців та ускладнити роботу адміністрації.

Я не намагаюся виправдати свій вчинок і повністю визнаю свою провину. Після отримання покарання я зробив для себе висновки та зрозумів, що такі дії є неприпустимими. Надалі я більше не буду використовувати подібні способи чи будь-яким іншим чином порушувати правила сервера.

Мені дуже подобається грати на UKRAINE GTA, я ціную цей сервер та час, який провів на ньому. Саме тому мені шкода, що через власну необачність я отримав покарання. Я хочу й надалі грати чесно, брати участь у територіях, взаємодіяти з іншими гравцями та не створювати жодних проблем адміністрації.

Обіцяю, що відтепер буду уважно дотримуватися всіх правил територій та загальних правил UKRAINE GTA, поважати інших гравців і виконувати всі вимоги адміністрації. Ця ситуація стала для мене хорошим уроком, і я зробив із неї правильні висновки.

Щиро прошу вас розглянути можливість перегляду мого покарання. Даю слово, що подібне більше ніколи не повториться, а моя подальша гра буде чесною та відповідатиме всім правилам сервера.

Дякую за приділений час і за розгляд мого звернення.
дата порушення: не помню
докази https://ibb.co/mChNQmh7

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі