Відмовлено оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
3 Сер 2026
Дописи
15
Реакції
19
Бали
8
1. Ваш ігровий Nick_Name: Толя Черкаський
2. нікнейм адміністрації Василь Голобор
3. Суть скарги:
Вітаю, шановна адміністраціє!
Я отримав блокування за погрози . Я визнаю свою провину та розумію, що порушив правила сервера. На момент ситуації я не оцінив наслідки своїх слів, але зараз повністю усвідомлюю свою помилку.

Прошу адміністрацію поставитися до мого оскарження з розумінням та, якщо є така можливість, переглянути моє покарання або замінити його на менш суворе.

Я гарантую, що надалі буду дотримуватися правил сервера, контролювати свої висловлювання та не допускати подібних порушень.

Дякую адміністрації за розгляд мого оскарження. Сподіваюся на позитивне рішення.

ще раз прошу вибачення​

Реєстрування
3 Сер 2026
Дописи
15
Реакції
19
Бали
8
1. Ваш ігровий Nick_Name: Толя Черкаський
2. нікнейм адміністрації Василь Голобор
3. Суть скарги:
Вітаю, шановна адміністраціє!
Я отримав блокування за погрози . Я визнаю свою провину та розумію, що порушив правила сервера. На момент ситуації я не оцінив наслідки своїх слів, але зараз повністю усвідомлюю свою помилку.

Прошу адміністрацію поставитися до мого оскарження з розумінням та, якщо є така можливість, переглянути моє покарання або замінити його на менш суворе.

Я гарантую, що надалі буду дотримуватися правил сервера, контролювати свої висловлювання та не допускати подібних порушень.

Дякую адміністрації за розгляд мого оскарження. Сподіваюся на позитивне рішення.

ще раз прошу вибачення​

Вкладення

• photo_2026-09-18_19-28-41.jpg
    photo_2026-09-18_19-28-41.jpg
    458.9 Кб · Перегляди: 16
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі