Відмовлено оскарженя Для ГА та ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Саша Колесник

Кошовий отаман
Реєстрування
1 Кві 2024
Дописи
116
Реакції
54
Бали
31
1. Ваш нікнейм:Саша Фокс
2. Нікнейм адміністратора:Олександр Солідний
3. Суть скарги:
Хочу звернути увагу на дії адміністратора сервера, який, на мою думку, має до мене стійке упереджене ставлення, що давно вийшло за межі адекватного адміністрування.

Почнемо з того, що під час моєї гри адміністратор регулярно перебуває в спостереженні саме за мною. Створюється відчуття, що на сервері я — єдиний гравець, який потребує такої пильної уваги. Не знаю, чим саме я заслужив настільки постійний інтерес, але виглядає це вже не як контроль, а як особисте хобі.

Далі — офіційний Discord-сервер. Там адміністратор дозволив собі назвати мене «бездарем». Хочу уточнити: я не знав, що це тепер допустимий стиль спілкування для представників адміністрації. Наскільки мені відомо, адміністратор має слідкувати за порядком і бути прикладом, а не роздавати особисті оцінки гравцям.

Можливо, таке висловлювання має глибше коріння. Не виключаю, що слово «бездар» може бути пов’язане з непростими спогадами зі шкільних років, і, на жаль, ці переживання зараз проєктуються на гравців сервера. У будь-якому разі, це питання, яке, на мою скромну думку, краще опрацьовувати з психологом, а вже потім застосовувати адміністративні повноваження.

Окремо хочу згадати блокування мене на 30 днів за «неповажне ставлення до адміністратора». Причина — я звертався до нього не на “Ви”. Хочу звернути увагу, що в правилах сервера відсутній пункт, який зобов’язує гравців використовувати виключно таку форму звертання. Тобто покарання було видане не за порушення правил, а за порушення чиїхось особистих очікувань.

Також не можу виключати, що блокування могло бути емоційною реакцією на мою фразу, сказану в саркастичному ключі, про те, що в адміністратора «немає яєць». Я щиро не знав, що це може виявитися настільки чутливою темою або бути сприйнятим як щось більше, ніж інтернет-іронія. Можливо, для нього це справді болюче питання — але, знову ж таки, адмін-панель навряд чи є найкращим інструментом для терапії особистих травм.

У підсумку маємо ситуацію, де:
• адміністратор постійно стежить за одним конкретним гравцем;
• дозволяє собі особисті образи в офіційному каналі;
• видає серйозне покарання без чіткої опори на правила;
• і, схоже, керується не об’єктивністю, а емоціями.

Також хочу зазначити, що до даної скарги я додаю посилання на інші звернення та скарги від гравців щодо дій цього ж адміністратора. Це, на жаль, свідчить про те, що ситуація не є поодинокою, а має системний характер.

Окремо хочу звернути увагу на те, що, судячи з повторюваності подібних випадків, профілактичні бесіди та попередження, які, ймовірно, вже проводилися з цим адміністратором, не дають жодного результату. Його стиль спілкування та підхід до використання адміністративних повноважень залишаються незмінними.

У зв’язку з цим складається враження, що проблема полягає не в окремих “непорозуміннях”, а у відсутності реальних висновків з боку адміністратора. Саме тому прошу розглянути мою скаргу не формально, а з урахуванням усієї наявної інформації та попередніх звернень інших гравців.

Бо сервер — це місце для гри, а не сцена для зведення особистих рахунків.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): висловлювання спілкування проведена бесіда проведена бесіда проведено бесіду
5. Дата порушення: 24.12.25

Анастасія Коревті

КА | Південна Україна
Куратор Адміністрації
Реєстрування
16 Лют 2024
Дописи
1,575
Реакції
2,343
Бали
253
Вітаю, покарання видане вірно, даний адміністратор прийшов по репорту, а не слідкував за вами спеціально і видав покарання по вашій історії правильно. Також стосовно звернення адміністратора до вас, ми з вами неодноразово говорили на цю тему і з ним була проведена бесіда і більше таких ситуацій не повторювалось. І також якщо з вашої сторони і далі буде продовжуватись неповажне ставлення до всій адміністрації ваше покарання буде збільшено.
Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі