Розглянуто оскарженя варн

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Марк Самсоне

TuybikiFamQ💯
Реєстрування
24 Жов 2023
Дописи
88
Реакції
76
Бали
23
1 Нікнейм адміністратора: автоматичний Warn (не знаю хто видав) здається, пан Олександр Юрчишин
2 Особистий нікнейм: Марк Самсоне
3 Суть скарги: Прошу оскаржити покарання Warn, адже Я, перебуваючи на території ДКВС, помітив людину на ДКВС (порушника), але так, як ЗСУ не поставило БК (цілий день проблеми з поставкою БК) я зрозумів, що не в змозі його затримати, тому викликав адміністрацію, щоб мені пояснили, що робити в такому випадку. Адміністратор сказав: «Чим можу допомогти?». Я пояснив ситуацію і спитав, чи зможуть мені чимось допомогти чи, можливо, щось порадять. Не почувши жодної відповіді від адміністрації, я почав бігти за порушником. Порушник повернувся до мене обличчям, дістав зброю та почав стріляти. Я сховався за автомобіль, але не міг відбиватись, і врешті-решт, розгубившись, я почав втікати в інтерʼєр, адже просто не знав, що мені робити. (Інтерʼєр ДКВС не є зеленою зоною) Прошу зрозуміти, що я розпереживався і в цей момент запрацював інстинкт самозбереження так само, як би це було в реальному житті. Я просто не міг відповісти нічим на зброю тому, що (повторюю) було відсутнє БК(проблеми з бк цілий день, навіть не могли відбити Верховну Раду через це, на що також прошу звернути увагу).
4 Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
5 Дата походження: 12.08.2024тут

Владислав Форс😈

QuadForce👻 | 04
Активний гравець
Реєстрування
10 Чер 2023
Дописи
1,350
Реакції
676
Бали
213
Вітаю, Попередження у вас відсутнє, приємної гри!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі