Відмовлено оскарженя

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
15 Бер 2024
Дописи
124
Реакції
12
Бали
21
1.особистий нікнейм:Костік Хеллс
2.нікнейм на який ак я зайшов:Ніка хеллс
3.дата порушеня:13.08.2024
4.докази скрін:докази
5.суть скарги:
Дивіця мене заблокували по причині взлом акаунтів ви цю скаргу множити переглянути на форумі прописати у пошуку Костік Хеллс і там сама послідня скарга.
Я вам росказую с свого лиця .
Я посорився з дівчиною своєю в грі я вона мені перед цим скинувала в дс у діскорді пароль номер телефону та почту я увів номер телефону та пароль її на номер прийшов пароль вона мені по телефону продиктувала пароль я зайшов на її акаунт це було около 16.30 передав ті скін тішо я дарував їй потім я відійшов від пк приходжу до пк сідаю дивлюся як мені дзвонить друг і каже шо це некрасиво шо я забрав скін я погодився та відав скін йому він сказав що передасть скін моїй бившій дівчіні так як вони один одного знають потім ми поїхали в бункер на збори проходить приблизно часи 2-3 після того як я зайшов на її АК мене банять за взлом акаунтів хотя я нічого невзламував.та темпаче мині смисла взлачувати чіїсь акаунти немая тогошо на основном акаунті норм машини і 25 левел і покидати проект якось нехочеця темпаче уходити у бан у мене єсть скрін тамде мені ніка хеллс відправляю дані об акаунті в діскорд
3.я все вирнув прошу мене розбанати так як я нічого невзламувая.
та також хочу попитати що треба ще зробити щоб мене розблокували

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Відповідь вже надавались не один раз, в оскарженні відмовлено, відбувайте термін покарання!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі