Відмовлено оскарженя

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Діма_Ведмідь

Новий гравець
Реєстрування
21 Тра 2024
Дописи
23
Реакції
1
Бали
6
  1. Нікнейм адміністратора: ГА ЗГА Керівник
  2. Особистий нікнейм: Діма Троцькиий
  3. Суть скарги:
  4. Хочу щиро вибачитися за свої помилки. Я використовував чіти кілька разів, і це було абсолютно неправильно. Це порушує всі правила чесної гри, і я усвідомлюю, як це вплинуло на інших учасників. Моє рішення було необдуманим, і я повністю визнаю свою провину.

Також хочу вибачитися за образи проекту. Це була емоційна реакція, яка не мала жодного підґрунтя. Я не мав права так висловлюватися, і мені дуже шкода, що я дозволив собі вчинити так. Це було несправедливо й невдячно по відношенню до людей, які працюють над проектом і створюють цей чудовий світ для нас, гравців.

Ukraine GTA став для мене важливим місцем. Це більше, ніж просто гра — це частина мого життя, місце, де я знайшов друзів і проводив багато часу. Я не усвідомлював, як важливим він став для мене, і тепер, коли я втратив доступ до цього світу, я розумію, як сильно я помилився.

Цей проект дав мені можливість пережити багато незабутніх моментів, і я шкодую, що своїми вчинками зіпсував цей досвід. Ukraine GTA — це не просто сервера, а справжня спільнота, в яку я був залучений. Я відчував себе частиною чогось великого, і втратити це було дуже важко.
    Я розумію, що мої вчинки не можна виправдати, але я щиро прошу вибачення за все, що сталося. Я готовий змінитися, працювати над собою і більше не порушувати правила. Я прошу про можливість повернутися, щоб довести, що я змінився. Більше не буде чітів, не буде образ — тільки повага до проекту і його учасників.

Мені дуже не вистачає цього світу, і я щиро сподіваюся, що буде можливість повернутися та виправити свою помилку
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Не маю Просто Акаунта не має і зайструватися не можу бо вже занятий номер а він заблокований і пошта
  6. Дата походження: 28.04.25

Серго Голд

Спец.Адмін UKRAINE GTA
Спец.Адмін
Реєстрування
22 Сер 2024
Дописи
2,925
Реакції
1,803
Бали
253
Вітаю
Вас було заблоковано за використання стороннього ПЗ
В оскаржені відмовлено
Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі