Відмовлено оскарженя

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Арірай Вредіна

Вождь племени Джигусамадано
Реєстрування
3 Січ 2025
Дописи
286
Реакції
135
Бали
48
  1. Нікнейм адміністратора: Михайло Гінтокі
  2. Особистий нікнейм: Мага Нава
  3. Суть скарги: з кентом ( Ахмед Нава ) їхали по мосту і в нас пролагало і ми дійсно нічайно підрізали нпу вони почали тулити багаюзом у друга вийшло втікти я хотів їх затулити але коли я їх тулив то в мене кінчилась м4 і я почав втікати коли я втікав то я нічайно спригнув в воду томущо повернувся до забору опридільоним градусом і тим самим нічайно спригнув в воду я почав зразу пливсти до берега коли я підпливав то один з нпушніків почав по мені тулити з берега коли був у воді я зміг сховатися коли я загубив його з погляду то я заліз на балку а потім пригнув з балки в воду до мене підплив і скував мене в кайданки у воді мій друг почав тулити по нпушніку і затулив його коли я виліз на берег то до нас підїхав ще один нпушнік і ми почали по ньому тулити я його накоцав а друг вбив друг приїхав по мене в лікарню і через 2-5 хв нас відкидає адмін, коли ми його спитали чого нас відкинули і розказали всю історію то він сказв шо він прилетів по репорту до нпушніка в той момент коли він мене скував а друг почав тулити, і всеї ситуації він не бичив мене відкинули за фд а друга за дм на 80,100 хв але сидіти нам 2:20,2:10 годин, ми хочимо щоб скарга була розглянкта і був винесений вердикт.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): нажаль нема
  5. Дата походження:17.05.25

Діана Скакун

ГА | Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
1,996
Реакції
2,022
Бали
213
Вітаю, покарання видано вірно, згідно нормативів, час був збільшений системно через наявні статті, тому замість 80 хвилин Ви побачили 2 години.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі