Арірай Вредіна
Вождь племени Джигусамадано
- Реєстрування
- 3 Січ 2025
- Дописи
- 286
- Реакції
- 135
- Бали
- 48
- Нікнейм адміністратора: Михайло Гінтокі
- Особистий нікнейм: Мага Нава
- Суть скарги: з кентом ( Ахмед Нава ) їхали по мосту і в нас пролагало і ми дійсно нічайно підрізали нпу вони почали тулити багаюзом у друга вийшло втікти я хотів їх затулити але коли я їх тулив то в мене кінчилась м4 і я почав втікати коли я втікав то я нічайно спригнув в воду томущо повернувся до забору опридільоним градусом і тим самим нічайно спригнув в воду я почав зразу пливсти до берега коли я підпливав то один з нпушніків почав по мені тулити з берега коли був у воді я зміг сховатися коли я загубив його з погляду то я заліз на балку а потім пригнув з балки в воду до мене підплив і скував мене в кайданки у воді мій друг почав тулити по нпушніку і затулив його коли я виліз на берег то до нас підїхав ще один нпушнік і ми почали по ньому тулити я його накоцав а друг вбив друг приїхав по мене в лікарню і через 2-5 хв нас відкидає адмін, коли ми його спитали чого нас відкинули і розказали всю історію то він сказв шо він прилетів по репорту до нпушніка в той момент коли він мене скував а друг почав тулити, і всеї ситуації він не бичив мене відкинули за фд а друга за дм на 80,100 хв але сидіти нам 2:20,2:10 годин, ми хочимо щоб скарга була розглянкта і був винесений вердикт.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): нажаль нема
- Дата походження:17.05.25