Зачинено оскарженя

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Андрій Блак

Кошовий отаман
Реєстрування
18 Чер 2025
Дописи
127
Реакції
50
Бали
33
1. Ваш нікнейм96101\ Андрій Блак
2. Нікнейм адміністратора: -
3. Суть скарги:заблокували так як я був знайомий з чітеро чи тіпа того слова хочу ще раз попросити пробачення не можу забути про свій бан та про свій любимий проект так як і ваш
Прошу оскаржити мене, переглянути бан і дати другий шанс! Здрастуйте, шановна адміністрація! Мене звуть Андрій Блак і я звертаюся до вас із щирим проханням про перегляд мого бана! Я посидів у лазні, добре все обдумав і зрозумів, що порушив правила і все усвідомив, усі свої помилки! Мені стало зрозуміло за цей час, що я не хочу допускати таких порушень

Я дуже люблю і ціную цей проект і гра для мене – більше, ніж просто розвага! Я переїхав з України в іншу країну, у мене тут майже немає друзів і ця гра для мене стала єдиним способом підтримувати спілкування з моїми друзями з України та з тими, з ким я познайомився на цьому проекті за весь час моєї гри та знаходити хоч якийсь спокій та радість у вільний час! Це місце для мене, де я відчуваю себе частиною цієї спільноти та можу проводити час із близькими мені людьми.

Прошу вас дати мені другий шанс. Я обіцяю, уважно стежити за своїми діями і дотримуватись правил сервера і більше ніколи не повторювати помилок! Мені дуже важливо повернутися в гру та знову бути частиною цього проекту! Дякую за увагу, я буду щиро вдячний за можливість грати і головне – довести, що можу бути відповідальним гравцем! Слава Україні,Слава UG
Я клянусь що незнав що людина цим займається як він мені сказав що він купив тесли семі і прода їх я повірив,а потім в день бана на цр мені росказали що насправді сталося після того я з людиною не общаюсь... ПРОШУ ВАС ДУЖЕ СИЛЬНО ОСКАРЖИТИ.... :ukrainegta:ДАЙТЕ ПОГРАТИ НА ОНОВЛЕНІ-ВСІ ІГРАЮТЬ Я ТОЖЕ ЗАСКУЧИВСЯ ЗА ДРУЗЯМИ ТА ЮКРЕЙН ГТА
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): -
5. Дата порушення: 2 місяця назад

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі