Кеннііі Ультрас
Шановний гравець
- Реєстрування
- 29 Тра 2026
- Дописи
- 12
- Реакції
- 37
- Бали
- 18
1. Ваш нікнейм:Кенні Ультрас
2. Нікнейм адміністратора:Михайло Флоренс
3. Суть скарги:Прошу переглянути покарання. Під час конфлікту я образив адміністратора, за що щиро вибачаюся. Моє висловлювання було емоційною реакцією на ситуацію, коли я вважав, що адміністратор поводився некоректно. Я усвідомлюю свою помилку, шкодую про сказане та обіцяю надалі дотримуватися правил і спілкуватися ввічливо. Прошу дати мені ще один шанс.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):-
5. Дата порушення:29.06.2026
2. Нікнейм адміністратора:Михайло Флоренс
3. Суть скарги:Прошу переглянути покарання. Під час конфлікту я образив адміністратора, за що щиро вибачаюся. Моє висловлювання було емоційною реакцією на ситуацію, коли я вважав, що адміністратор поводився некоректно. Я усвідомлюю свою помилку, шкодую про сказане та обіцяю надалі дотримуватися правил і спілкуватися ввічливо. Прошу дати мені ще один шанс.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):-
5. Дата порушення:29.06.2026
Доброго дня. Хочу попросити вибачення за свою поведінку. Я розумію, що не мав права ображати адміністратора, незалежно від ситуації. У той момент я був на емоціях через те, що, на мою думку, адміністратор поводився некоректно, але це не виправдовує мої слова. Щиро шкодую про сказане та обіцяю надалі стримувати свої емоції й вирішувати подібні ситуації без образ. Прошу розглянути моє оскарження та дати мені ще один шанс. Дякую за розуміння.