Відмовлено оскаржить

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хомик Вор

Козак
Реєстрування
9 Жов 2025
Дописи
32
Реакції
5
Бали
13
1. Ваш нікнейм:Коза Бездарь
2. Нікнейм адміністратора:Марта Гут
3. Суть скарги:
Вітаю, шановна адміністраціє.

Хочу щиро вибачитися за своє порушення. Я повністю визнаю свою провину та розумію, що вчинив неправильно. У той момент я не задумався про наслідки та про те, що порушую правила проєкту.

Мені дуже подобається грати на сервері, і я поважаю адміністрацію та правила. Я зробив висновки зі своєї помилки та обіцяю, що подібне більше не повториться. Надалі буду суворо дотримуватися всіх правил.

Прошу дати мені останній шанс. Готовий довести своєю подальшою поведінкою, що можу грати чесно та без порушень.

Дякую за розгляд моєї апеляції.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
1772305036354.png

5. Дата порушення:24.02.2026

Хомик Вор

Козак
Реєстрування
9 Жов 2025
Дописи
32
Реакції
5
Бали
13
1. Ваш нікнейм:Коза Бездарь
2. Нікнейм адміністратора:Марта Гутник
3. Суть скарги:
Вітаю, шановна адміністраціє.

Хочу щиро вибачитися за своє порушення. Я повністю визнаю свою провину та розумію, що вчинив неправильно. У той момент я не задумався про наслідки та про те, що порушую правила проєкту.

Мені дуже подобається грати на сервері, і я поважаю адміністрацію та правила. Я зробив висновки зі своєї помилки та обіцяю, що подібне більше не повториться. Надалі буду суворо дотримуватися всіх правил.

Прошу дати мені останній шанс. Готовий довести своєю подальшою поведінкою, що можу грати чесно та без порушень.

Дякую за розгляд моєї апеляції.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):Переглянути вкладення 382116
5. Дата порушення:24.02.2026

Віктор Репецький

ГА | Подільський Край
Головний Адміністратор
Реєстрування
15 Кві 2024
Дописи
2,059
Реакції
843
Бали
253
Вітаю.
Ми прийняли Ваше каяння, але Використання стороннього програмного забезпечення являється критичним покаранням яке оскарженню не підлягає.
Відбувайте покарання та робіть висновки.

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі