nekt🦋
.
- Реєстрування
- 26 Бер 2024
- Дописи
- 54
- Реакції
- 158
- Бали
- 36
- Нікнейм адміністратора: Серго Фараонов
- Особистий нікнейм:19693
- Суть скарги:Шановна адміністраціє проекту UKRAINE GTA!
Я звертаюся до вас з проханням переглянути моє блокування, яке було накладено на 15 днів за начебто образи батьків. Хочу одразу підкреслити, що я не мав на меті образити нікого, зокрема батьків, і прошу вибачення за будь-які непорозуміння. Моє повідомлення могло бути сприйняте неправильно, але я запевняю, що не мав поганих намірів.
Пояснюю ситуацію: я був на емоціях, коли їхав на територію, а мене без будь-якої причини "кафнули". Це викликало у мене розчарування, і я виразив свої почуття до гравця, який, на мою думку, діяти неправомірно, однак він мене не послухав. Я розумію, що можливо це сприйняли як агресію чи образи, але я абсолютно не мав наміру когось ображати.
Я завжди намагався дотримуватися правил та підтримувати позитивну атмосферу в грі, тому хочу наголосити, що цей інцидент стався через емоції, а не через бажання когось образити чи порушити правила. Я готовий працювати над собою, щоб подібні ситуації більше не повторювались.
Прошу вас, зважаючи на ситуацію, переглянути моє блокування, адже це було непорозуміння, і я готовий докласти всіх зусиль, щоб уникати подібних інцидентів у майбутньому.
Я дуже ціную вашу роботу та спільноту UKRAINE GTA, тому сподіваюся на розуміння і можливість повернутися до гри в найближчий час.
Дякую за вашу увагу та розуміння. - Доказ видачі покарання (скріншот/відео):у адміна
- Дата походження:27.09