Відмовлено особиста неприязнь

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Роберт Стоун

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
17 Сер 2024
Дописи
289
Реакції
276
Бали
83
1.нікнейм порушника: ID57444
2.особистий нікнейм:Егор Шевчук
3.суть скарги: від моїх друзів була провокація а затримали мене це знову показує особистий неприязнь до мене від Ломакіна. Нпу дістала зброю я також по пріколу просто взяв в руки даже не наводив і в мене є витяг але мене всеодно затримали я розумію що вони це розрахували як загроза життю але я дістав її на декілька секунд і сховав а мене затримали та не дочитав міранду до кінця якось побачив в мене зброю коли я стояв спиною до нього а коли я повернувся то зброї в руках вже не було
4.докази (відео/скріншот)клац
5.дата порушення:23.12.2024
Ломакін що я тобі зробив?

Останнє редагування:

Олег Ломакін

He believes in you more than you do|Grandpa
Реєстрування
12 Гру 2022
Дописи
385
Реакції
390
Бали
123
Вітаю! Працівники НПУ дістали зброю, так як на той момент за ними велося переслідування особами, які підозрюються в участі в ОЗУ. З метою дотримання мір особистої безпеки, працівники перейшли в положення "Повної бойової готовності". Ваше "дістав по пріколу" , ніяк не виправдовує те , що у Вас є незареєстрована зброя жодним нормативно-правовим актом, а тим більше, дістати її в громадському місці - не є законним, так само як і її зберігання.

Ніякої особистої неприязні я не маю. Усі дії проводяться в рамках встановленими чинним законодавством України.

Роберт Стоун

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
17 Сер 2024
Дописи
289
Реакції
276
Бали
83
Вітаю! Працівники НПУ дістали зброю, так як на той момент за ними велося переслідування особами, які підозрюються в участі в ОЗУ. З метою дотримання мір особистої безпеки, працівники перейшли в положення "Повної бойової готовності". Ваше "дістав по пріколу" , ніяк не виправдовує те , що у Вас є незареєстрована зброя жодним нормативно-правовим актом, а тим більше, дістати її в громадському місці - не є законним, так само як і її зберігання.

Ніякої особистої неприязні я не маю. Усі дії проводяться в рамках встановленими чинним законодавством України
Добре але як ваші працівники побачили в мене зброю якщо я стояв спиною до вас і коли ви повернулись то зброю в мене вже не було

Маркус Фікс

𝖇𝖔𝖗𝖒𝖆𝖓
Реєстрування
10 Тра 2024
Дописи
591
Реакції
1,107
Бали
113
На відео-доказі видно як п.Ломакін стоїть спиною, тоді як він міг побачити що у громадяни зброя у руках?
Гравець дістав зброю не відігравши рп тому у нього в руках нічого не було.
Тому я вважаю що п.Ломакін тут дійсно порушив.
Дніпровський

Андрій Косик

ЗГС Держ | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
23 Тра 2023
Дописи
2,661
Реакції
1,289
Бали
253
Вітаю, ви бігали перед Ломакіном зі зброєю, тому він її помітив, він не стояв спиною до вас, а стояв боком. Дам відповідь на претензію від Дніпровського, на разі через /me, /do, /try відіграються дії яких не видно, коли дістаєш зброю, її видно в руках, тому відігрувати не обовʼязково.
Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі