Відмовлено особисто Дейману Коваленку,(звернення на розгляд)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
26 Лис 2024
Дописи
25
Реакції
10
Бали
6
  1. Нікнейм адміністратора: Дейман Коваленко
  2. Особистий нікнейм: Маша Тузолог 19035
  3. Суть скарги:
    Прошу з розумінням поставитися до ситуації, яка сталася зі мною, та розглянути можливість перегляду мого бану.

Мене було заблоковано за порушення правил — за публікацію номера телефону в ігровому чаті.
    Мій вчинок був неправильним, але хочу пояснити, чому це сталося.

Я перебувала у сильному емоційному стані: у той самий день люди, з якими у мене стався конфлікт, злили мої особисті фото без дозволу. Саме вони першими почали конфлікт, ображали мене, провокували, і найголовніше — не зупинялись, а навпаки продовжували морально тиснути.

Під впливом цих подій я зробила помилку — опублікувала номер у чат. Я не намагаюсь себе виправдати, але прошу врахувати обставини, у яких усе відбулося.

Після трьох днів у бані я повністю усвідомила свою провину. Я щиро вибачаюсь перед людиною, чий номер було опубліковано, а також перед усією адміністрацією за порушення.

Прошу вас розглянути можливість скорочення терміну блокування з 30 днів до 11.
    Я щиро обіцяю, що надалі суворо дотримуватимусь правил, залишатимусь стриманою навіть у конфліктних ситуаціях та з повагою ставитимусь до кожного учасника сервера.

Я щиро ціную вашу роботу над розвитком цього проєкту і не хочу втрачати можливість залишатись його частиною.

З повагою та надією,
    Маша Тузолог 💗
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://ibb.co/21bYQrHV
  5. Дата походження: 06.08.2025

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі