Розглянуто перевищення повноважень СБУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ірина Дрім

02 | Західна Україна
Реєстрування
14 Гру 2023
Дописи
34
Реакції
22
Бали
11
  1. Нікнейм гравця: Богдан Гончар
  2. Особистий нікнейм: Ірина Карден
  3. Суть скарги: Я перебувала в теплиці хтось ходив поруч, відкрила теплицю, а там СБУ-шники які вирішили мене посадити. Я закрила його в теплиці і пішла до хати під час того адміністратор їх випустив з теплиці і вони мене закували в кайданки і почали везти, але передумали. я вважаю що те що їх випустили з теплиці це ухід від рп, я розумію що можливо вони забагались в теплиці, але питання інше часто СБУ-шники по формі багаються в теплиці?
  4. Докази (скріншот/відео): ТУТ
  5. Дата порушення: 11.01.2025

Богдан Гончар

02 | Західна Україна
Реєстрування
20 Жов 2022
Дописи
173
Реакції
70
Бали
73
  1. Нікнейм гравця: Богдан Гончар
  2. Особистий нікнейм: Ірина Карден
  3. Суть скарги: Я перебувала в теплиці хтось ходив поруч, відкрила теплицю, а там СБУ-шники які вирішили мене посадити. Я закрила його в теплиці і пішла до хати під час того адміністратор їх випустив з теплиці і вони мене закували в кайданки і почали везти, але передумали. я вважаю що те що їх випустили з теплиці це ухід від рп, я розумію що можливо вони забагались в теплиці, але питання інше часто СБУ-шники по формі багаються в теплиці?
  4. Докази (скріншот/відео): ТУТ
  5. Дата порушення: 11.01.2025
Вітаю! Дізнавшись що у вас розшук по статті 1.11. Я вас відпустив, та вибачився.

Енді Джонсон

Західна Україна
Реєстрування
10 Бер 2024
Дописи
334
Реакції
213
Бали
48
Вік
23
Вітаю,
Співробітники не кожен день багаються в теплицях, але випустили їх бо вони не могли самостійно вийти😌

Щодо вашого затримання, я не виявив порушень правил серверу. Перед вами співробітники вже вибачилися за помилкове затримання. Додатково, я проведу з ними бесіду, щоб уникнути повторення подібних ситуацій у майбутньому.

|РОЗГЛЯНУТО|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі