Відмовлено перевищення службових повноважень

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Франік

Новий гравець
Реєстрування
8 Сер 2024
Дописи
3
Реакції
1
Бали
6
1. Франік Франківський 6860104
2. Норт Фрей 6878726
3. форма СБУ
4. Суть скарги: Дану скаргу і так розглядати ніхто не буде, так як відео доказів немає їх в принципі зробити і не було можливості, побачив що на такі дії також скаржилися можливо колись адміністрація зверне увагу на таку проблему. Як було; працював на евакуаторі ніяких розшуків перестрілок і.т.д не було уже пару місяців. Даний гравець у формі СБУ під"їхав на спорт карі викинув з авто застосував тейзер закував в наручники повіз у відділок поліція на питання за що затриманий каже похожа людина перебуває у розшуку, кажу не варіант провірити доки на місці і нікуда не везти, зараз провірю у відділку і якщо все норм відпущу,у відділку дістав планшет щось пощолкав каже покажіть паспорт кажу не можу відстібніть наручники (я хотів зайти в бафи заскрінити що розшука нема) каже паспорт можете показати і в наручниках показую паспорт каже так ви у розшуку і садить мене в камеру( ці всі дії відбуваються дуже швидко). Якщо адміністрація гри може достати відео по ід гравця і провірити дії даного гравця на не правомірні дії щоб розібратися в даній ситуції було б супер, взамін якщо із моєї сторони вийде наклеп на даного гравця готовий понести бан на любий термін так як знаю на 100% що на момент затримання розшуку не було. Якщо є така технічна можливість перевірте якщо немає обясніть як діяти в даній ситуації якщо в наручниках гравець не може скористатися телефоном щоб заскрінити що розшуку немає, адвоката не визивають, паспорт не показуєш ліплять ще і не покору. Після таких дій бажання грати пропадає.
5.
bandicam 2026-03-02 17-21-45-009.jpg

6. 01.03.2026р 23.20 год +- 5хв

Каріна Безсонова

Легенда | Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
27 Лип 2023
Дописи
475
Реакції
252
Бали
123
Вітаю!

Недостатня кількість відеодоказів.
Переподайте скаргу вказавши більший обсяг доказів.

| Відмовлено |

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі