Розглянуто перезалив с видео /оскарження+ обман / Володимер Гурцев / Павло Дурнєв

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
14 Лис 2023
Дописи
14
Реакції
11
Бали
3
1. Нікнейм гравця: Володимер Гурцев
2. Особистий нікнейм: Владос Андерсон
3. Клан порушника:LEGION
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: Universam
5. Суть скарги: оскарження(со стороны человека Володимер Гурцев было нарушение, мы стояли на цр и данный человек вздорил со своим соклановцом, после того он взял купил стяжки и заковал человека в ZZ после того я сказал оффтопом что это нарушение а он в ответ грубо меня оскорбил,после того он вывел человека на улицу как было указанно в данном форуме, после того как он вывел его на улицу я его убил иза того что человек нарушает правила сервера грубо при том нарушает) + обман( видео не полное, человек завел неоф.адм в заблуждение, а так же Павло Дурнєв закрыл глаза так как видно что видео не полное, и дал мне несправедливое наказание в ввиде ВАРНА)
6. Докази (скріншот/відео):
форум/ видео
7. Дата порушення: 23.02.24
тайм код. 00-30- вздор с игроком, 1.15-1.25- нарушение правил, 1.43-2.02-dm с моей стороны

Павло Дурнєв

Вільна людина
Активний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
4,353
Реакції
1,820
Бали
213
Вік
23
Вітаю Шановний гравець
Розглянувши ваші докази, у вас не було підстав відкривати вогонь в зеленій зоні
Гравець Володимер Гурцев враховуючи історію покарань, отримає блокування за обман адміністрації - 5 днів
Стосовно інших порушень гравця залиште скаргу у розділі Скарги на гравців неоф. організацій
Очікуйте відповіді ГА

Маттео Хомс

ГА 01 серверу на пенсії 😎
Активний гравець
Реєстрування
16 Кві 2023
Дописи
1,188
Реакції
527
Бали
198
Вітаю.
Адміністратор надав свою відповідь. Я з ним повністю згоден.

Closed

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі