Розглянуто перезалив

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Давид Шулик

Шановний гравець
Реєстрування
15 Сер 2024
Дописи
62
Реакції
37
Бали
21
  1. Нікнейм гравця:204354
  2. Особистий нікнейм:189476
  3. Суть скарги:
  4. Я зайшов до ГУ НПУ, після чого до мене підійшов курсант і запитав про мету мого візиту. Я жартома відповів, що хочу танцювати. У відповідь він одразу застосував кайданки, не пояснивши причини затримання, не зачитавши мені права (Міранду) та не пред’явивши службове посвідчення. Крім того, він не відіграв відповідну рольову ситуацію, а згодом просто відпустив мене. На додачу, він ще й надягнув мені кляп без жодних пояснень.
    Окрім цього, його дії порушили Розділ 2, пункт 6 Кримінального процесуального кодексу та не відповідали вимогам статті 10, пункту 7 Закону України "Про Національну поліцію". Він не дотримався процедурних норм і фактично зловжив службовими повноваженнями. Затримання без пояснення причин і без зачитування прав є прямим порушенням базових стандартів правопорядку. Подібна поведінка підриває довіру до правоохоронної системи та дискредитує її. Відповідальні за це особи мають бути притягнуті до дисциплінарної або іншої передбаченої законом відповідальності.
  5. Докази-Тиць Тайм коди-(0.27 закував) (0.41 розкував ) (1.01 знову закував без причини) (2.15 підвіві до ітт потягом всього часу не надав посвідчення та не зачитав міранди)(2.44 надів кляп)(4.10 випустив)
  6. Дата -19.03.25
    [01] НПУ м.Київ-З-Н ДВБ {17.12.2024-26.12.2024}
    НПУ м.Київ капітан {16.12.2024-27.12.2024}
    НПУ м.Харків підполковник {12.01.2025-24.01.2025}
    НПУ м.Харків З-Н ДВБ {28.12.2024-04.01.2025}

НПУ м.Харків Н-ДВБ {04.01.2025-07.02.2025}
    НПУ м.Харків Майор {19.02.2025-22.02.2025}
    НПУ м.Харків З-Н-ГСУ {19.02.2025-22.02.2025}
    НПУ м.Харків Полковник {22.02.2025-01.03.2025}

Schulik:::ninja:

Останнє редагування:
Реєстрування
7 Гру 2022
Дописи
12
Реакції
7
Бали
6
Я Полковник НПУ.Х ви бігаєте по НПУ і провокуєте це вже не перший раз вас затримують потім ви питаєте за що і ви кажете на форм якщо я вас ще раз побачу що ви провокуєте наших співробітників розмова буде по іншому! ви бивший полковник і ви прибігаєте кожен раз до нас і забігаєте на заборонені тереторії. я даю вам слово ще раз я побачу що ви забігаєте провакуєте наших співробітників розмова буде по іншому! з повагою Полковник НПУ.Х

Давид Шулик

Шановний гравець
Реєстрування
15 Сер 2024
Дописи
62
Реакції
37
Бали
21
Я Полковник НПУ.Х ви бігаєте по НПУ і провокуєте це вже не перший раз вас затримують потім ви питаєте за що і ви кажете на форм якщо я вас ще раз побачу що ви провокуєте наших співробітників розмова буде по іншому! ви бивший полковник і ви прибігаєте кожен раз до нас і забігаєте на заборонені тереторії. я даю вам слово ще раз я побачу що ви забігаєте провакуєте наших співробітників розмова буде по іншому! з повагою Полковник НПУ.Х
Я не бачу, що ви полковник, і взагалі бігаю не до вас, а до вашого підлеглого, який реально допомагає. Ваші погрози в мою сторону я залишу без коментарів, хоча вони багато про що говорять.
Щодо другого наказу, який ви видали: виходить, що кожен поліцейський, який мене затримує, отримує за це гроші? Цікава система заохочень. Вже тричі мене питали, чи можна зробити фото біля ІТТ, ніби я якась визначна пам’ятка.
Окремо хочеться сказати про "жарти" у вигляді затримань на дві години, кайданків заради сміху та безпідставних обшуків. Це вже не просто не смішно, а виглядає як відверте зловживання владою.
Про накази щодо мене та про деякі інші «цікаві» моменти я промовчу. І про діяльність старшого складу теж, бо маю підозру, що після цього дехто дуже швидко залишиться без погонів.

Реєстрування
6 Гру 2022
Дописи
41
Реакції
20
Бали
13
Вітаю, шановний гравець розглянувши вашу скаргу виношу вердикт:
Гравець Роман Нарижний - отримує попередження за порушення статуту
3.3)Співробітнику поліції забороняється користуватися тайзером і наручниками без вагомої причини.
Наступного разу не провокуйте співробітників НПУ бо реакція буде не задовільна, дуже прошу без вагомої причини їх не турбувати.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі