Розглянуто переподача скарги DB ТА DM | R - 183

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
17 Лис 2024
Дописи
20
Реакції
13
Бали
8
1. Нікнейм гравця: Мистер Бизнес та Фіоіпон Купернатор
2. Особистий нікнейм:Ярослав Ткачик
3. Клан порушника: Grim
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: не знахожусь у клані
5. Суть скарги: ми виїхали в патрулю та ми зупинили там евакуатора потім нас начали збивати тобто ДБ а потім ми вже затримали громадянина мого співробітника вбили та я затримав другого порушника а той порушник що був знятий з кайданок почав стріляти по мені та вбив мене + ще там був оск
6. Докази (скриншот/відео):
тайм код під час ДБ 4хвилини 42 секунди та тайм код ДМ 5 хвилина та 27 секунда
7. Дата порушення: 02.09.2025

Останнє редагування:

Тім Тімич

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
23 Вер 2023
Дописи
1,345
Реакції
634
Бали
251
Вік
41
Вітаю шановний гравець!

Розглянувши вашу скаргу виношу вердикт, гравець 14265 отримує покарання: 6.17. "Відкат" - слово в OOC чат - скасовує одну дію або всю RP ситуацію. Використовується, якщо ситуація трапилась випадково або якщо RP ситуація не може відбутись із-за певних причин. Якщо це відбувається під час RP ситуації і одному учаснику потрібно вийти з гри тощо, він має отримати підтвердження про дозвіл на вихід від усіх гравців які перебувають біля нього. | Мут 60 хвилин. 6.2. "DM" - DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини. | Деморган 60 хвилин.

Гравець 89385 отримує покарання: 6.3.3. "Навмисний таран" - заборонено навмисно таранити транспортом інший транспорт (включаючи порожній), є винятки. | Деморган 20 хвилин 5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут 30 хвилин. 5.8. "Нецензурна лайка" - Надмірне вживання нецензурних слів і виразів в IC чаті, в OOC - заборонено. | Мут 30 хвилин.

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі