Розглянуто переподача

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Соломія Капрізон

Поважний гравець
Реєстрування
19 Чер 2025
Дописи
50
Реакції
125
Бали
38
1. Ваш нікнейм: Соломія Капрізон
2. Нікнейм порушника: Матвій Абрамсон 125773, Данило Хоффман 3786
3. Назва організації порушника: НПУ
4. Суть скарги:
Я знаходилася без розшуку і не робила ніяких противозаконних дій, які могли б спричинити моє затримання.

На початку ситуації від співробітника НПУ прозвучала фраза «давай кафай», що свідчить про його первісний намір затримати мене без розгляду.

Так, між нами сталася погоня, проте, наскільки мені відомо, сама погоня не є підставою для затримання без пояснень і за відсутності розшуку. У результаті мене затримали і посадили за статтею «непідкорення співробітнику поліції», фактично лише через саму погоню, що вважаю необґрунтованою.

Крім того, під час РП-ситуації співробітник відходив в АФК, через що взаємодія проходила некоректно, переривалася та порушувала атмосферу РП. Повноцінного відіграшу та нормальної взаємодії з його боку не було.

Також співробітник не зміг чітко назвати причину мого затримання: його пояснення були непослідовними, він плутався у своїх словах, а причини затримання постійно змінювалися і не були однозначно сформульовані. Як причину він вказав «непокору співробітнику», при цьому дане звинувачення фактично було засноване лише на самій погоні, що вважаю необґрунтованою та недостатньою основою для затримання.

Також у інших гравців з урахуванням частих відключень електроенергії в Україні подібні ситуації лише ускладнюють можливість стабільно грати та комфортно проводити час у грі. Тому подібні дії співробітників НПУ і СБУ негативно впливають на ігровий процес і не дають можливості спокійно грати та нормально проводити час у грі.

Таймкоди:
0:03 – говорить напарнику «давай кафай»
0:57 – мене закували
4:22 – відходить в АФК
5:42 – продовжує РП
7:40 – починає виписувати штрафи, причини постійно змінюються
9:03 – виписує розшук і садить мене, фактично лише через погоню
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
6. Дата порушення: 11.02.2026

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
2,596
Реакції
1,670
Бали
253
— Взято на розгляд —

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
2,596
Реакції
1,670
Бали
253
Вітаю
Розглянувши вашу скарг виношу вердикт, що

Гравець ID: 118292 отримає покарання, а саме:
5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут 30 хвилин
6.26. "Ухід в ЗЗ" - Заборонений навмисний ухід в зелену зону від поліцейської погоні / перестрілки / RP процесу тощо. Якщо ви потрапили в зелену зону "випадковим чином" або заїхало авто по інерції руху тощо, ви маєте покинути дану зелену зону якнайшвидше після того як туди потрапили, якщо у вас відбувалась поліцейська погоня / перестрілка / RP процес тощо. | Деморган 100 хвилин
6.27.
"Уникнення RP відігрувань" - Заборонено уникати RolePlay ситуацій, відігровок, взаємодії з іншими ігровими персонажами. | Деморган 100 хвилин
Оскільки сума перевищує 180 хвилин вам буде видано варн.

Гравець ID: 125773 отримає покарання, а саме:
6.33.4. Заборонено переходити в "AFK" під час проведення RP ситуації / арешту тощо. | Деморган 60 хвилин

РОЗГЛЯНУТО

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі