Розглянуто перерозгляд

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Давид Шулик

Шановний гравець
Реєстрування
15 Сер 2024
Дописи
62
Реакції
37
Бали
21
  1. Нікнейм адміністратора: Роман браун
  2. Особистий нікнейм:Давид Шулик
  3. Суть скарги: Не повний розгляд скарги а саме було порушенян від 3 осіб видали покарання лише 2 також я вважаю що покарання не правомірне якщо працівник дснс спілкуєтся неадекватно погрожує та стріляє а другий бє мене без перестанку то можна видати сильніше покарання прошу перерозгляд (до адміністратора притензій немає дуже добра та компетентна людина)
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):Тиць
  5. Дата походження:09.07.25

Роман Браун

02 | Західна Україна
Реєстрування
31 Гру 2023
Дописи
89
Реакції
52
Бали
73
  1. Нікнейм адміністратора: Роман браун
  2. Особистий нікнейм:Давид Шулик
  3. Суть скарги: Не повний розгляд скарги а саме було порушенян від 3 осіб видали покарання лише 2 також я вважаю що покарання не правомірне якщо працівник дснс спілкуєтся неадекватно погрожує та стріляє а другий бє мене без перестанку то можна видати сильніше покарання прошу перерозгляд (до адміністратора притензій немає дуже добра та компетентна людина)
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):Тиць
  5. Дата походження:09.07.25
Вітаю! Шановний гравець скаргу розглянув повністю від працівниці Христини Юрівної порушень не виявлено. Очікуйте рішення ГА/ЗГА, приємної ігри на Ukraine GTA

Олександр Клименко

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
31 Сер 2023
Дописи
2,076
Реакції
508
Бали
198
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

Покарання видано доцільно, співробітнки отримали покарання за вчинені дії.

Також:
Гравець:
Маркіян Маїк [6878281]
отримає наступні покарання:
5.10. "Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Мут до 120 хвилин / Бан 7 - 20 днів

[РОЗГЛЯНУТО]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі